Ολυμπιακός Αναντολού Εφές Live Streaming

Ολυμπιακός Αναντολού Εφές Live Streaming – Με τον Ολυμπιακό ασύνδετο και την Εφές ασυνεπή επιθετικά το line των 157,5 πόντων μοιάζει πολύ υψηλό για ένα τέτοιο ματς. Οριακό μάλιστα για τον Ολυμπιακό που μετράει ήδη 2 εντός έδρας ήττες σε τρία ματς και δεν έχει άλλα περιθώρια. Under λοιπόν.

Ολυμπιακός Αναντολού Εφές Live Streaming

Ολυμπιακός

Οι… αχαλίνωτοι πανηγυρισμοί για την ιστορική αν μη τι άλλο νίκη στη Μόσχα επί της ΤΣΣΚΑ (μετά από 11 χρόνια) με 84-79 έδωσαν μέσα σε λίγα 24ωρα τη θέση τους στην απογοήτευση και τον προβληματισμό μετά την 3η πιο βαριά εντός έδρας ήττα στην ιστορία της ομάδας στην Ευρωλίγκα, από τη Μακάμπι με το πολύ βαρύ 90-65. Ολυμπιακός Αναντολού Εφές Live Streaming

Σκορ που αν η Μακάμπι δεν κατέβαζε ταχύτητα θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερο. Ο Ολυμπιακός δεν έγινε φυσικά υπερομάδα επειδή νίκησε την ΤΣΣΚΑ. Παραμένει ένα προβληματικό και δίχως χημεία σύνολο που αν του κάτσει ένα ματς όσον αφορά στον ρυθμό ή τα σουτ θα το πάρει.

Μπήκαν στο ροτέισον οι νεοφερμένοι Ρότσεστι (έμπειρος, μπήκε αμέσως στο πετσί του ρόλου) και Ριντ (θέλει ακόμη χρόνο). Εκτός παραμένει όντας τραυματίας ο φόργουορντ Παπανικολάου, υπολογίζεται ο γκαρντ Κόνιαρης. Εφυγε δανεικός στην ιταλική Κρεμόνα ο Αμερικανός σέντερ Χαπ που ούτως ή άλλως δεν υπολογιζόταν.

Ολυμπιακός Αναντολού Εφές Live Streaming

Αναντολού Εφές

Για δεύτερη σερί εβδομάδα, δεύτερη φορά μέσα σε έξι μέρες για την ακρίβεια, η Εφές επιστρέφει στην Αθήνα για να παίξει και με τον Ολυμπιακό μία εβδομάδα μετά την κακή εμφάνισή της και ήττα 70-86 από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ολυμπιακός Αναντολού Εφές Live Streaming

Η ομάδα του Αταμάν παρότι νίκησε τη Ρεάλ πριν δύο εβδομάδες ακόμη δεν έχει βρει ρυθμό κυρίως επιθετικά. Εχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της (ο Μίτσιτς ήταν MVP στην 5η αγωνιστική, χειρότερος όλων στην 6η) κάτι που την κάνει απρόβλεπτη.

Εκτός δράσης παραμένει ο φόργουορντ Αντριέν Μοερμάν που θα επιστρέψει αρχές του 2020. Κακή η παράδοσή της στο ΣΕΦ με 5 ήττες στα 6 τελευταία ματς για την Ευρωλίγκα.

Ολυμπιακός Αναντολού Εφές Live Streaming

Live StreamingΑναντολού ΕφέςΟλυμπιακόςΟλυμπιακός Αναντολού ΕφέςΟλυμπιακός Αναντολού Εφές Live Streaming