Οι τηλεοπτικές σειρές που έχει παίξει ο Μελέτης απο τις Άγριες Μέλισσες και δεν θυμάσαι

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο γνωστός σε όλους πλέον ως Μελέτης απο τις Άγριες Μέλισσες μπορεί να έγινε γνωστός μέσα απο την σειρά εποχής του ΑΝΤ1 έχει συμμετάσχει όμως σε τηλεοπτικές σειρές που έχουν λατρευτεί απο το τηλεοπτικό κοινό και είμαστε σίγουροι ότι μάλλον δεν τον θυμάσαι καθόλου…

Οι τηλεοπτικές σειρές που έχει παίξει ο Μελέτης απο τις Άγριες Μέλισσες και δεν θυμάσαι

Ο γεννημένος στα Χανιά 31 ετών ηθοποιός, έχει καταφέρει να κάνει όλη την Ελλάδα να μιλάει μαζί του. Αποκορύφωμα η σκηνή της δολοφονίας με τον Κλεομένη όπου τα σχόλια του κόσμου για την ερμηνεία του ήταν διθυραμβικά.

Ο εντυπωσιακός και όμορφος ηθοποιός Γιώργος Γεροντιδάκης έκανε σε ηλικία 9 ετών ντεμπούτο όχι σε τηλεοπτική σειρά όπως θα περιμένανε πολλοί, αλλά στο κινηματογράφο, όταν του έδωσε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Peppermint» το 1999 ο σκηνοθέτης Κώστας Καπάκας, υποδυόμενος τον 11χρονο πρωταγωνιστή της ταινίας, Στέφανο Καρούζο τον οποίο στην συνέχεια ρόλο σε μεγάλη ηλικία τον ερμήνευσε ο Ελληνικής καταγωγής Γάλλος ηθοποιός Γιώργος Χωραφάς.

Η συνέχεια ήταν εξίσου σημαντική για τον νεαρό ηθοποιό ο οποίος για τέσσερα χρόνια ήταν στο βασικό καστ τις σειράς της ΕΤ1 «Στα φτερά του έρωτα».

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης έπαιξε τρία χρόνια στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Βέρα στο δεξί», ενώ έκανε και ένα επεισόδιο στις Επτά Θανάσιμες Πεθερές με τίτλο «Η Πεθερά Δυτικών Προαστίων».

Συνέχισε στο Mega και το 2008 και στο «L.A.P.D.» με τον ρόλο του Σάκη, ενώ το 2009 τον βρήκε στον ΑΝΤ1 έχοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην σειρά «Το σόι μου μέσα», ενώ συμμετείχε και σε ένα επεισόδιο στο «Ιατρικό Απόρρητο» πάλι στον ΑΝΤ1.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα περίπου οχτώ χρόνια ο Γιώργος Γεροντιδάκης δεν έκανε τηλεόραση και ασχολήθηκε με το θέατρο.

Το 2018 τον βρήκε στο Open και στην σειρά «Ο Πρίγκιπας της Φωτιάς» όπου είχε πρωταγωνιστικό ρόλο ερμηνεύοντας τον Μένιο

Η μεγάλη του επιτυχία, μέχρι φυσικά την επόμενη είναι φυσικά οι «Άγριες Μέλισσες» όπου τον βλέπουμε καθημερινά να είναι ένα απο τα βασικά πρόσωπα της επιτυχημένης σειράς εποχής του ΑΝΤ1 έχοντας τον ρόλο του Μελέτη ο οποίος είναι ο “κακός” επιστάτης που κάνει τα πάντα για να έχει την εύνοια του Δούκα Σεβαστού.

Για την αρχική σελίδα « Αγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

tileoptikes seiresΆγριες ΜέλισσεςΓιώργος ΓεροντιδάκηςΜελέτης