Οι Ψυχοκόρες – Του κάνει τα χατίρια για να αποφύγει το προξενιό

Οι Ψυχοκόρες – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν, καθώς η Φρόσω διαλύει το προξενιό που της φέρνουν και η Ευανθία θυμώνει. Η αντιπαλότητα μεταξύ τους εντείνεται, με τη Φρόσω να υπονομεύει σταδιακά την Ευανθία και να πλησιάζει περισσότερο τον Νάτση.

Οι Ψυχοκόρες – Του κάνει τα χατίρια για να αποφύγει το προξενιό

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Ευανθία ψάχνει γαμπρό για την ψυχοκόρη προκειμένου να την ξεφορτωθεί οριστικά από το σπίτι. Ταυτόχρονα, η Φρόσω ανακαλύπτει τον άρρωστο πρωτότοκο γιο του Νάτση, που είχε αποκτηθεί με μία άλλη ψυχοκόρη. Ωστόσο, όταν ο Νάτσης ανακοινώνει στη Φρόσω ότι έχει βρεθεί γαμπρός για την ψυχοκόρη και ότι θα φύγει μακριά, αυτή ξεσπά και του υπόσχεται να κάνει ό,τι θέλει προκειμένου να μείνει κοντά του.

Μια εκ νέου συνάντηση με τον άντρα που της κάνουν προξενιό της η Φρόσω ανακαλύπτει έναν ηλικιωμένο άνδρα, που όμως της προκαλεί δυσφορία και χάνει τις αισθήσεις τις. Η Ευανθία θυμώνει για το χάλασμα του προξενιού, αλλά ο Νάτσης της ανακοινώνει ότι αποφάσισε να κρατήσει την Φρόσω για ένα διάστημα κοντά τους.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1οι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ