Οι Ψυχοκόρες – Το μυστικό του Κοσμά στο φως

Οι Ψυχοκόρες – Η Φρόσω κανονίζει συμφωνία με τον αστυνόμο Βελλή για να αποκτήσει τον φάκελο της υπόθεσης του Θωμά, ενώ όλοι αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι η Ευανθία ανακτά την όρασή της. Παράλληλα, ο Οδυσσέας αναλαμβάνει τη διαχείριση του καφενείου, ενώ ο Στράτος ανακαλύπτει αρχαία στη γη του Νάτση.

Οι Ψυχοκόρες – Το μυστικό του Κοσμά στο φως

Λίγο αργότερα, ο Τάσος αποφασίζει να επισκεφθεί τη Μαρίκα, αναζητώντας την αγαπημένη του, Δεσποινιώ. Ωστόσο, η τύχη του δεν είναι με το μέρος του, καθώς η Νέλλα ανοίγει την πόρτα και τον διώχνει άμεσα, αντιλαμβανόμενη τον έρωτά του για τη νεαρή κοπέλα και το διπλό παιχνίδι που έπαιξε πίσω από την πλάτη της. Πριν φύγει, ο Τάσος της αποκαλύπτει ότι ποτέ δεν την αγάπησε πραγματικά και ότι όλα ήταν μέρος ενός σχεδίου του Κοσμά. «Αλήθεια, πίστεψες πως θα μπορούσα να αγαπήσω κάτι σαν κι εσένα; Ρόλος ήταν, για τον οποίο πληρώθηκα αδρά από τον άντρα σου. Για ρώτα τον…» είναι τα λόγια του, που σοκάρουν τη Νέλλα.

Η Νέλλα, συντετριμμένη, ζητά εξηγήσεις από τον άντρα της, αλλά αυτός αρνείται να της δώσει. Αντίθετα, εκφράζει για ακόμη μία φορά τον έρωτά του στην Άννα, η οποία τελικά ενδίδει. Η Νέλλα, που αρχίζει να υποψιάζεται το ενδιαφέρον μεταξύ τους, ψάχνει το δωμάτιο της νοσοκόμας και βρίσκει κεριά κάτω από το κρεβάτι της.

Εν τω μεταξύ, ο Παύλος και η Μάγια ασχολούνται με την πολιτική, ενώ ο Ερμής γίνεται μέλος μιας παράνομης στρατιωτικής κοινότητας και καλεί και τον Ιάκωβο να συμμετέχει, αγνοώντας τον κίνδυνο που τον θέτει. Ο μόνος που αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά με τον νεαρό Στρατή είναι ο Λεωνίδας, ο οποίος προσπαθεί να μιλήσει γι’ αυτό στον Παύλο.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1Οι Ψυχοκόρες ΒασιλικήΟι Ψυχοκόρες Δεσποινιώοι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ