Οι Ψυχοκόρες – Το μοιραίο λάθος της, την ξεσκεπάζει

Οι Ψυχοκόρες – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, οι εξελίξεις θα είναι συνταρακτικές. Η Άννα, ανάβοντας κεριά σε μια ξεχασμένη βρύση στο υπόγειο, προκαλεί φωτιά. Εν τω μεταξύ, η Μαργαρίτα επιστρέφει από τη Γερμανία, φέρνοντας χαρά στην Αρχοντούλα και τη Μαρίκα.

Οι Ψυχοκόρες – Το μοιραίο λάθος της, την ξεσκεπάζει

Ωστόσο, η Αρχοντούλα παθαίνει καρδιακό επεισόδιο, και ο γιατρός της συστήνει ξεκούραση μαζί με την αγωγή της. Η Μαρίκα την πιέζει να αποκαλύψει στον Σώτο ότι είναι ο γιος της, φοβούμενη μην συμβεί κάτι χειρότερο και δεν προλάβει να του το πει ποτέ, αλλά εκείνη αρνείται κατηγορηματικά. Ο Κοσμάς, γοητευμένος από την Άννα, έρχεται όλο και πιο κοντά της, και η Άννα δεν χάνει ευκαιρία να του ανάβει τον πόθο. Η στενή τους συνεργασία, λόγω των γνώσεων της Άννας στην αγγλική γλώσσα, δημιουργεί ερωτική ατμόσφαιρα που η Νέλλα αντιλαμβάνεται αμέσως.

Όταν η Μαρίκα της αποκαλύπτει ότι οι υπηρέτριες συζητούν πως η Άννα φέρεται παράξενα, αποφασίζει να ερευνήσει το παρελθόν της νοσοκόμας του Σώτου. Της φαίνεται ύποπτο που η Άννα γνωρίζει τόσο καλά το σπίτι τους και ότι καίει κεριά στο δωμάτιό της. Παράλληλα, η Νέλλα ακολουθεί τη συμβουλή του ψυχολόγου της: “γίνε αυτή που ερωτεύτηκε κάποτε ο Κοσμάς.” Ωστόσο, όσο κι αν προσπαθεί, φορώντας σέξι φορέματα και νυχτικά, δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τη νεότητα της Άννας.

Η νεότητα της Άννας έλκει πολύ τον σύζυγό της, και η Νέλλα, απογοητευμένη και εξοργισμένη από αυτή τη διαπίστωση, ξεσπά σε κάποια στιγμή λέγοντάς του, “Να φοβάμαι και τις νοσοκόμες τώρα πέρα από τις υπηρέτριες;” Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι αποκαλύψεις και οι συγκρούσεις δεν θα λείψουν, και όλοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις πιο σκοτεινές αλήθειες τους.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1Οι Ψυχοκόρες ΒασιλικήΟι Ψυχοκόρες ΔεσποινιώΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ