Οι Ψυχοκόρες – Το ημερολόγιο καίει την Φρόσω

Οι Ψυχοκόρες – Στα προσεχή επεισόδια της σειράς, η Φρόσω θα γράψει ένα ημερολόγιο, το οποίο θα πέσει στα χέρια της Ευανθίας και θα το διαβάσει, προκαλώντας δραματικές ανατροπές. Η Φρόσω, ενώ φαινομενικά βοηθάει την Ευανθία, στην πραγματικότητα της κάνει τη ζωή κόλαση, παίρνοντας εκδίκηση για όλα όσα έχει υποστεί.

Οι Ψυχοκόρες – Το ημερολόγιο καίει την Φρόσω

Ο άντρας της Ευανθίας βίασε τη Φρόσω για να της κάνει παιδί και της φέρθηκαν με τον χειρότερο τρόπο. Επιπλέον, η Ευανθία έβγαλε από τη μέση τον αγαπημένο της Φρόσως, τον Μέλιο. Η Φρόσω αποφασίζει να μάθει γράμματα και να γράψει ένα ημερολόγιο, αποκαλύπτοντας το σχέδιό της προς την Ευανθία. Από την άλλη πλευρά, η Ευανθία αρχίζει να βλέπει και να αυτοεξυπηρετείται, χωρίς να ενημερώνει τη Φρόσω στην αρχή. Τελικά, η Ευανθία βρίσκει το ημερολόγιο της Φρόσως και σοκάρεται από τις αποκαλύψεις, μαθαίνοντας ότι η Φρόσω σκοπεύει να βάλει χέρι ακόμη και στην περιουσία της.

Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο γυναικών θα είναι αναπόφευκτη, καθώς η μία θα ανακαλύψει τις προθέσεις της άλλης. Οι εξελίξεις θα οδηγήσουν σε νέα λάθη από την πλευρά και των δύο, με σκοπό την τελική τους σύγκρουση. Η ιστορία τους θα συνεχίσει να καθηλώνει το κοινό, με την ένταση και τις αποκαλύψεις να κορυφώνονται.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1Οι Ψυχοκόρες ΒασιλικήΟι Ψυχοκόρες Δεσποινιώοι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ