Οι Ψυχοκόρες – Της πουλάει έρωτα και την βγάζει στο κλαρί

Οι Ψυχοκόρες – Ο Τάσος σχεδιάζει να εκμεταλλευτεί τη Δεσποινιώ προς οικονομικό όφελος, αφού η ίδια βρίσκεται σε ευάλωτη ψυχολογική κατάσταση μετά από τη σεξουαλική επίθεση που υπέστη απο τον Κοτρώτση.

Οι Ψυχοκόρες – Της πουλάει έρωτα και την βγάζει στο κλαρί

Στο μεταξύ η Μαρίκα έχει καταλάβει ότι η αδερφή της είναι ερωτευμένη με τον Τάσο, τον εραστή της Νέλλας και θέλοντας να την προστατέψει λέει στον Κοσμά για την παράνομη σχέση της γυναίκας του, ο Τάσος δεν επιδεικνύει δισταγμό. Μέσα από την εξαρχής υπολογισμένη προσέγγισή του, πείθει τη Δεσποινιώ να συμμετάσχει σε διάφορες δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων και των καλλιστείων, με την υπόσχεση ότι θα την βοηθήσει να εισέλθει στον χώρο του θεάματος.

Η Μαρίκα, αντιλαμβανόμενη την αποχώρηση της αδερφής της, αναμετράται με το δίλημμα της αντίδρασης. Παράλληλα, η Δεσποινιώ, αφοσιωμένη στον Τάσο, ονειρεύεται ένα μέλλον με αυτόν, μη γνωρίζοντας τις πραγματικές προθέσεις του. Καθώς ο χρόνος περνάει, ο Τάσος εκτελεί το σχέδιό του, καθοδηγώντας τη Δεσποινιώ σε διάφορες δραστηριότητες που εξυπηρετούν τα συμφέροντά του. Μεταξύ άλλων, την παρασύρει σε ομάδα θεατρικής παράστασης, προετοιμάζοντάς τη για την εμφάνισή της στα καλλιστεία.

Αν και η Δεσποινιώ πιστεύει ότι ο Τάσος την υποστηρίζει, στην πραγματικότητα, ο σκοπός του είναι να επωφεληθεί από την κατάστασή της. Εν τέλει, ο Τάσος εκτελεί το σχέδιό του, προετοιμάζοντας τη Δεσποινιώ για την μεγάλη ζωή και οδηγώντας την σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1οι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ