Οι Ψυχοκόρες – Τινάζει το γάμο της Μαρίκας στον αέρα

Οι Ψυχοκόρες – Η Μαρίκα θα ζήσει μια μεγάλη αναταραχή στη ζωή της όταν θα αποκαλυφθεί πως ο άντρας της είναι γιος της Αρχοντούλας. Ο άνδρας, συγκλονισμένος από την αλήθεια, εγκαταλείπει το σπίτι της οικογένειας του για να βρει την απαραίτητη ηρεμία. Απελπισμένη, η Μαρίκα συζητά με τη Μαργαρίτα, η οποία προτείνει να γνωρίσει τον διπλωμάτη αφεντικό της.

Οι Ψυχοκόρες – Τινάζει το γάμο της Μαρίκας στον αέρα

Η Μαργαρίτα περιγράφει τον άνδρα ως διακεκριμένο διπλωμάτη που αναζητά μια σύντροφο για γάμο και μετεγκατάσταση στην Αμερική. Η Μαρίκα, παρόλο που αναγνωρίζει τη μηδενική πιθανότητα επιστροφής του Σώτου, της ζητά να την γνωρίσει με τον διπλωμάτη. Λίγες μέρες αργότερα, συναντιούνται ο άνδρας και η Μαρίκα. Εντυπωσιασμένος από την αξιοπρέπεια και την ευγένειά της, ο άνδρας της εξηγεί ότι δεν αναζητά σύντροφο για ερωτική σχέση αλλά για μια συντροφιά στα τελευταία του χρόνια.

Η Μαρίκα συμφωνεί να γίνει η γυναίκα του και να τον ακολουθήσει στην Αμερική. Η Μαρίκα, αφού παραχωρεί στον άνδρα της την ευκαιρία για νέα ζωή, βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του διπλωμάτη. Ενώ οι προετοιμασίες για τον γάμο προχωρούν, η Μαργαρίτα επισκέπτεται το ιατρείο του Σώτου όπου τυχαία συναντά τη Δεσποινιώ. Ο Σώτος, ενώ αρχικά διστάζει, συμφωνεί να τη μεταφέρει για να συναντήσει τη Μαρίκα. Ωστόσο, στο αρχοντικό του Κοτρώτση απογοητεύονται όταν διαπιστώνουν ότι η Μαρίκα έχει ήδη φύγει.

Η Μαργαρίτα αναλαμβάνει να τη φέρει πίσω, καταφέρνοντας να το πετύχει. Η Μαρίκα, που επιστρέφει βιαστικά για να συναντήσει την αδελφή της, βρίσκει εκεί και τον Σώτο, που της επιτίθεται άγρια. «Μαρίκα, είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί σου. Μην το κάνεις», της λέει με οργή, ενώ η Μαρίκα, αποφεύγοντάς τον, του απαντά ότι η σχέση τους ήταν λάθος και ότι τον συγχωρεί. Ο διπλωμάτης, στην επιστολή του προς τη Μαρίκα, της δίνει την ελευθερία της και την αφήνει να ακολουθήσει την καρδιά της.

Η Μαρίκα και ο Σώτος ζουν ευτυχισμένοι στο χωριό της Κρυοπηγής Θράκης, αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλον, βρίσκοντας τον αληθινό έρωτα που αναζητούσαν.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1Οι Ψυχοκόρες ΒασιλικήΟι Ψυχοκόρες Δεσποινιώοι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ