Οι Ψυχοκόρες – Την στριμώχνει και εκείνη ενδίδει

Οι Ψυχοκόρες – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, συναρπαστικές εξελίξεις αναμένονται καθώς η Δεσποινιώ πέφτει στα χέρια του Κοσμά.

Οι Ψυχοκόρες – Την στριμώχνει και εκείνη ενδίδει

Η Νέλλα ξανασυναντά τον εραστή της, τον Τάσο, ενώ ο Κοσμάς προσπαθεί να αποπλανήσει τη Δεσποινιώ, κλείνοντας τους δύο τους σε ένα γραφείο. Παράλληλα, ο Θωμάς εντοπίζει τη Φρόσω, ενώ η Μάγια μαθαίνει την αλήθεια για τις ικανότητες γραφής και ανάγνωσης της Βασιλικής. Η Νέλλα διοργανώνει μια δεξίωση για το γιο της, τον Σώτο, που επέστρεψε από το εξωτερικό. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, προσπαθεί συνεχώς να παραμείνει κοντά στον Τάσο, ενώ ο ίδιος φέρεται προστατευτικά στη Δεσποινιώ φλερτάροντας την.

Στο μεταξύ, η Όλγα αντιμετωπίζει την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη της με τη βοήθεια μιας μαμής που φέρνουν κρυφά στο σπίτι, αλλά ο Σώτος παρεμβαίνει και τη σώζει. Στη συνέχεια, η Νέλλα συναντά ξανά τον Τάσο ερωτικά, ενώ ο Κοσμάς προσπαθεί και πάλι να αποπλανήσει τη Δεσποινιώ, κλείνοντας την στο γραφείο του. Ο Θωμάς καταφέρνει να εντοπίσει τη Φρόσω και να την πάρει μαζί του, αλλά εκείνη τον σπρώχνει σε ένα γκρεμό, σκοτώνοντάς τον.

Στο μεταξύ, η Μάγια συναντά τη Βικτωρία, η οποία προσπαθεί να την καθησυχάσει σχετικά με τις ανησυχίες της Βασιλικής. Ο Παύλος, εξοργισμένος, αποκαλύπτει στη σύζυγό του την αλήθεια για τις ικανότητες της ψυχοκόρης τους, προσπαθώντας να την αναγκάσει να φύγει. Ωστόσο, η Μάγια εκμεταλλεύεται την κατάσταση για τους δικούς της σκοπούς. Αντιμέτωπος με την αποκάλυψη, ο Παύλος εξοργίζεται.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1οι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επεισόδια 1Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 2Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 3Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 4Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 5Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 6Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 7.Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 8οι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ