Οι Ψυχοκόρες – Σοκ – Ο Σώτος είναι γιος της Αρχοντούλας

Οι Ψυχοκόρες – Το επόμενο επεισόδιο της σειράς φέρνει συναρπαστικές εξελίξεις καθώς αποκαλύπτεται ότι ο Σώτος είναι γιος της Αρχοντούλας. Η Αρχοντούλα, επιτέλους, αναγνωρίζει την αξία της Μαρίκας και αρχίζει να αποκαλύπτει μέρη του παρελθόντος της.

Οι Ψυχοκόρες – Σοκ – Ο Σώτος είναι γιος της Αρχοντούλας

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Μαρίκα μαθαίνει το μυστικό της οικονόμου της οικογένειας Κοτρώτση, και συγκλονίζεται όταν η Αρχοντούλα την ορκίζει να το φυλάξει παντοτινά. Η μεγαλύτερη αδελφή Πολύζου αποφασίζει να ρωτήσει γιατί η Αρχοντούλα δεν εγκατέλειψε ποτέ την οικογένεια Κοτρώτση παρά την άσχημη μεταχείριση που υπέστη. Η Αρχοντούλα, εκείνη τη στιγμή, “σπάει” και αποκαλύπτει ότι ο Σώτος είναι γιος της.

Η Μαρίκα, συγκλονισμένη, ακούει την αλήθεια που έχει κρυμμένη η Αρχοντούλα για τόσο καιρό. «Ημουν ερωτευμένη με έναν καλό άντρα που σκόπευε να με παντρευτεί. Είχαμε σχέση κι έμεινα έγκυος, όμως εκείνος πέθανε σε ναυάγιο, πριν προλάβει να με στεφανωθεί. Οι γονείς μου με πέταξαν στον δρόμο. Δεν ήθελαν η γκαστρωμένη κόρη τους να χαλάσει το όνομα της οικογένειας και έτσι βρέθηκα να ζητιανεύω στους δρόμους για να ζήσω», θα πει αρχικά και η Μαρίκα δεν θα μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Στη συνέχεια θα της πει ότι ήρθε στον δρόμο της η Νέλλα που είχε πει στον Κοσμά Κοτρώτση ότι είναι έγκυος για να τον αναγκάσει να την παντρευτεί. Έτσι λοιπόν έκαναν οι δυο τους μια συμφωνία. Αρχικά, η Μαρίκα υπόσχεται να μην αποκαλύψει τίποτα στον Σώτο. Ωστόσο, καθώς η σχέση της εξελίσσεται με τον νεαρό άντρα, αρχίζει να αισθάνεται ένοχη για τα ψέματα που τον κρατάνε στο σκοτάδι. Προσπαθεί να πείσει την Αρχοντούλα να του μιλήσει, αλλά αυτή παραμένει αμετακίνητη στην απόφασή της.

Ακόμα και όταν η υγεία της χειροτερεύει, η Αρχοντούλα δεν υποχωρεί από την υπόσχεσή της να προστατεύσει το μυστικό. Η αλήθεια τελικά βγαίνει στην επιφάνεια, αναστατώνοντας όχι μόνο τον Σώτο αλλά και τον Κοτρώτση ο οποίος συνειδητοποιεί πως ζούσε σε έναν κόσμο ψεμάτων. Μέσα σε όλη αυτήν την αναταραχή, ο μόνος έρωτας που επιβιώνει είναι αυτός μεταξύ της Μαρίκας και του Σώτου.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1οι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ