Οι Ψυχοκόρες – Σκουπίδια είστε όλες – Χάσου απο τα μάτια μου

Οι Ψυχοκόρες – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η Νέλλα περνά τη βραδιά της στο κρεβάτι του εραστή της Τάσου ενώ ο Κοσμάς ξημερώνεται στο εργοστάσιο, προσπαθώντας να κουκουλώσει το θάνατο ενός εργάτη εξαιτίας της κακής συντήρησης των μηχανημάτων.

Οι Ψυχοκόρες – Σκουπίδια είστε όλες – Χάσου απο τα μάτια μου

Έτσι, δίνει εντολή να αλλάξουν τον ιμάντα της μηχανής, ώστε να παραπλανήσει την αστυνομία, ενώ σχεδιάζει να πιάσει τον πατέρα του θύματος και να τον δωροδοκήσει. Νωρίς το επόμενο πρωί, η Νέλλα επιστρέφει και οι υπηρέτριες φοβούνται ότι αν δει την Όλγα στο δωμάτιο του Σώτου, θα τις τιμωρήσει όλες. Ο Σώτος διακρίνει τον τρόμο ζωγραφισμένο στα πρόσωπά τους και, επειδή η Όλγα δεν πρέπει να περπατήσει για δύο 24ωρα, αγκαλιάζει αυτήν και την κατεβάζει στο υπόγειο, προσπαθώντας να την προστατέψει.

Ωστόσο, η Νέλλα μαθαίνει τι συνέβη και πηγαίνει στο υπόγειο για να δει την Όλγα. “Κυκλοφορούν φήμες ότι είσαι ένα βρώμικο σκυλί που δεν έχει θέση στο σπίτι αυτό. Να μαζέψεις τα πράγματά σου και να φύγεις!”, της λέει, αδιαφορώντας για τον πόνο της Όλγας και την εύλογη αγωνία της για το τι θα απογίνει. “Αυτό έπρεπε να το σκεφτείς πριν μας ντροπιάσεις”, απαντά κυνικά η Νελλά και, στη συνέχεια, τσακώνεται με τη Μαρίκα και της μιλά εξίσου προσβλητικά: “Ίδιες βρώμες είστε! Σκουπίδια είστε! Κι εσύ κι όλες σας και η μάνα σας!”.

Αυτό όμως δεν το ανέχεται η Μαρίκα, η οποία της απαντά αποφασιστικά: “Αυτό που είπατε για τη μάνα μου να το πάρετε πίσω! Η μάνα μου είναι μια αγία και δεν έχει καμία σχέση με εσάς!”. Η κατάσταση φαίνεται να επιδεινώνεται, καθώς οι εντάσεις ανάμεσα στους χαρακτήρες αυξάνονται. Η ανατροπή της κατάστασης φέρνει τους χαρακτήρες αντιμέτωπους με τις πράξεις τους και τις συνέπειές τους, προκαλώντας νέα δυναμική στην εξέλιξη της ιστορίας.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1οι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επεισόδια 1Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 2Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 3Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 4Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 5Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 6οι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ