Οι Ψυχοκόρες – Ρίχνει άκυρο στην Μαρίκα και παντρεύεται άλλη

Οι Ψυχοκόρες – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν, καθώς ο Σώτος αναπτύσσει αισθήματα για τη Μαρίκα, αλλά τελικά αρραβωνιάζεται με μια άλλη γυναίκα, καθώς τα νέα γεγονότα καθορίζουν την πορεία τους.

Οι Ψυχοκόρες – Ρίχνει άκυρο στην Μαρίκα και παντρεύεται άλλη

Η Μαρίκα, παρά τον έρωτά της για τον Σώτο, αισθάνεται αδύναμη να εκφράσει τα συναισθήματά της, γνωρίζοντας ότι η σχέση τους είναι ανέφικτη. Παρόλα αυτά, ο Σώτος αποφασίζει να διεκδικήσει την αγάπη της και να αγωνιστεί για αυτήν. Ο Κοσμάς, αντιμετωπίζοντας οικονομικές δυσκολίες λόγω των γεγονότων στο εργοστάσιο, στρέφεται προς την πολιτική. Συνειδητοποιώντας το παρελθόν του Σώτου με την Πένυ, κόρη ενός επιχειρηματία, επιθυμεί να συνδέσει τους δύο νέους με τον γάμο για το καλό της οικογένειάς του και την πολιτική του καριέρα.

Αντιμετωπίζοντας την πίεση του Κοσμά, ο Σώτος υποχωρεί και συμφωνεί να προχωρήσει στον αρραβώνα. Καθώς η Μαρίκα αντιμετωπίζει το σοκ της ανακοίνωσης, ανακαλύπτει επίσης ότι η αγάπη του Σώτου για εκείνη είναι αμφιλεγόμενη. Παράλληλα, καθώς βοηθά στις προετοιμασίες για τον αρραβώνα, η Μαρίκα αντιμετωπίζει τον εσωτερικό της πόνο και τις αντιφάσεις των συναισθημάτων της.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1οι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ