Οι Ψυχοκόρες – Πέφτει θύμα ξυλοδαρμού

Οι Ψυχοκόρες – Η Φρόσω βιώνει δραματικές στιγμές στο σπίτι του Νάτση όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, όπου υφίσταται αδικαιολόγητη βία χωρίς κανένα έλεος.

Οι Ψυχοκόρες – Πέφτει θύμα ξυλοδαρμού

Ένας νέος εφιάλτης έρχεται στο προσκήνιο για τη Φρόσω, όταν ανακαλύπτουν το πτώμα του Θωμά και ο παραγιός του Νάτση κατηγορεί τη Φρόσω για το έγκλημα. Ολόκληρο το χωριό κατακρίνει τη Φρόσω ως φόνισσα, με την οικογένεια Νάτση να γίνεται αντικείμενο κουτσομπολιού. Ο Νάτσης αδυνατεί να δεχτεί αυτήν την κατάσταση και, προσπαθώντας να διαφυλάξει την εντιμότητα της οικογένειάς του, επιβάλλει την τιμωρία στη Φρόσω.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Φρόσω πέφτει θύμα αγρίου ξυλοδαρμού από τον Νάτση, που εισβάλλει απροσδόκητα στο δωμάτιό της τη νύχτα. Την χτυπά με αγριότητα χρησιμοποιώντας τη ζώνη του παντελονιού του, ενώ η νεαρή γυναίκα δακρύζει γεμάτη απελπισία. Οι χτύποι πέφτουν βάναυσα και το μάτι της μαυρίζει, ενώ η Ευανθία, βουβή από τη θλίψη, παρακολουθεί στην κουζίνα. Μετά τον ξυλοδαρμό, η Φρόσω τρέμει από τον φόβο, κλαίει και αισθάνεται τον πόνο να την τυραννά. Η Ευανθία προσπαθεί να περιθάλψει τις πληγές της, όμως ο εφιάλτης παραμένει ζωντανός και συνεχίζεται.

Πώς μπορεί να αντιμετωπίσει η Φρόσω την αδικαιολόγητη βία που υφίσταται από τον Νάτση; Θα βρει το θάρρος να αντιμετωπίσει τον εφιάλτη που ζει καθημερινά;

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1οι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επεισόδια 1Οι Ψυχοκόρες επεισόδια 2Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 3Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 4Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 5Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 6Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 7.Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 8οι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ