Οι Ψυχοκόρες – Πέφτει στην παγίδα του Τάσου

Οι Ψυχοκόρες – Ο Σώτος αναλαμβάνει τη φροντίδα του εγκαύματος στο χέρι της Δεσποινιώς και υπόσχεται στη Μαρίκα να εντοπίσει τη Βικτωρία. “Θα σε βοηθήσω, Μαρίκα. Μπορείς να βασιστείς σε μένα. Θα εντοπίσω τον αριθμό τηλεφώνου της και θα σου το δώσω. Απλά μη με αποκλείεις από τη ζωή σου.

Οι Ψυχοκόρες – Πέφτει στην παγίδα του Τάσου

Ενδιαφέρομαι για εσένα και για την αδελφή σου,” της λέει. Η Μαρίκα, πλέον ήρεμη, του αποκαλύπτει την εξάρτηση της μητέρας του από τα ναρκωτικά. Το νεαρό αγόρι συγκλονίζεται και, αρχικά, συζητάει με την Αρχοντούλα για να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα της Μαρίκας. Όταν η Αρχοντούλα του επιβεβαιώνει την αλήθεια, συνομιλεί τόσο με τον πατέρα του όσο και με τον γιατρό της μητέρας του. Στο δωμάτιο της Μαρίκας και της Δεσποινιώς, η ένταση αυξάνεται καθώς η τελευταία ανακοινώνει στην αδελφή της ότι ο Τάσος Μέρμηγκας την αγαπά και σύντομα θα την παντρευτεί, απομακρύνοντας την από το σπίτι του Κοσμά Κοτρώτση.

“Δεν μπορείς να του πιστέψεις. Σκέψου καθαρά, παρακαλώ… Αυτός ο άντρας δεν είναι κατάλληλος για σένα,” την προειδοποιεί ακούσια, πληγώνοντάς την. Η Μαρίκα προσπαθεί να την παρηγορήσει και της υπόσχεται ότι θα την βοηθήσει να φύγει μακριά. Παρόλα αυτά, η Δεσποινιώς αντιστέκεται για πρώτη φορά στην αδελφή της, καθώς και εκείνη έχει αρχίσει να ερωτεύεται τον γοητευτικό άνδρα που της υπόσχεται ότι θα την κάνει βασίλισσα. Στο σπίτι του Νάτση, ο Μέλιος κάνει μια πρόταση στη Φρόσω που τη συγκινεί. Της προτείνει να ανοίξουν ένα σπίτι στο χωριό της και η κοπέλα, που δεν βλέπει την ώρα να απομακρυνθεί από την οικογένεια που την εκμεταλλεύεται, συγκινείται από χαρά και δέχεται.

Παράλληλα, ο Ηλίας, που συνεχίζει να επισκέπτεται το δωμάτιό της, αναρωτιέται γιατί δεν έχει ακόμα μείνει έγκυος. “Γυναίκα, σου το λέω και το ξαναλέω. Μένει έναν μήνα ακόμα εδώ. Δεν μπορούμε να την φροντίζουμε για πάντα. Τόσο καιρό και δεν μείνει έγκυος… Ίσως υπάρχει πρόβλημα,” εκφράζει τις ανησυχίες του στην Ευανθία, που βλέπει πως οι πιθανότητες για να γίνει μητέρα να μειώνονται.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1οι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ