Οι Ψυχοκόρες – Παντρεύουν με το ζόρι την Φρόσω

Οι Ψυχοκόρες – Η Φρόσω βιώνει δύσκολες στιγμές στο σπίτι των Νάτσηδων, καθώς όπως θα δούμε της προξενεύουν έναν ηλικιωμένο άντρα και αυτό θα γίνει ο μεγαλύτερος εφιάλτης της στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Οι εντάσεις ανάμεσα σε αυτήν και την Ευανθία αυξάνονται στο σπίτι των Νάτσηδων, καθώς η Ευανθία προσπαθεί να της βρει γαμπρό.

Οι Ψυχοκόρες – Παντρεύουν με το ζόρι την Φρόσω

Μια έκπληξη περιμένει τη Φρόσω, καθώς ανακαλύπτει την ύπαρξη ενός πρωτότοκου γιου του Νάτση, που είναι άρρωστος και έχει αποκτηθεί με μια άλλη ψυχοκόρη. Ωστόσο, ο Νάτσης την εκπλήσσει ανακοινώνοντάς της ότι της έχει βρεθεί γαμπρός. Η ανακοίνωση αυτή προκαλεί οργή στη Φρόσω, η οποία αρνείται να φύγει μακριά με τον άντρα που της έχουν διαλέξει για εκείνη. Τους παρακαλεί να της βρουν κάποιον άλλο αλλά Ευανθία και Ηλίας είναι αμετάπειστοι.

Όταν συναντά τον άντρα που της προξενεύουν, λιποθυμάει. Πρόκειται για έναν ηλικιωμένο άνδρα που δεν επιθυμεί να είναι δίπλα του. Η Ευανθία θυμώνει με τη συμπεριφορά της ψυχοκόρης και με το γεγονός ότι έχει χαλάσει το προξενιό. Ωστόσο, ο Νάτσης την καθησυχάζει πως όλα θα γίνουν όπως τα έχουν κανονίσει.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1οι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ