Οι Ψυχοκόρες – Ο Σώτος ερωτεύεται την Μαρίκα

Οι Ψυχοκόρες – Ο νεαρός γιος της Νέλλας, γοητευμένος από τη Μαρίκα, επιθυμεί να την γνωρίσει καλύτερα, ωστόσο αντιμετωπίζει τοίχο από την πλευρά της Μαρίκας.

Οι Ψυχοκόρες – Ο Σώτος ερωτεύεται την Μαρίκα

Από την άλλη πλευρά, η Δεσποινιώ τραβά το ενδιαφέρον του Τάσου, εραστή της Νέλλας, ενώ ο βοσκός Μέλιος βοηθά τη Φρόσω να αποφύγει την παρουσία των ανδρών του Νάτση. Στο μεταξύ, η Νέλλα οργανώνει μια δεξίωση προς τιμήν του Σώτου και αναζητά αφορμές για να είναι κοντά στον Τάσο, ο οποίος εκδηλώνει προστατευτική στάση προς τη Δεσποινιώ. “Μη φοβάσαι, είμαι εδώ,” της λέει όταν η Νέλλα της μιλά αγενώς.

Από την άλλη, η Μαρίκα θαυμάζει τα φορέματα και το χτένισμα των κοριτσιών που φλερτάρουν με τον Σώτο, ενώ η ίδια παρατηρεί τη συμπεριφορά τους για πρώτη φορά. Ο Σώτος ανοίγει κουβέντα στη Αρχοντούλα για τις νέες ψυχοκόρες, αφού είναι ολοφάνερο ότι η Μαρίκα έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του. «Η Μαρίκα μου φάνηκε έντιμη από την πρώτη στιγμή», της λέει και η Αρχοντούλα αναστατωμένη προσπαθεί να του το ξεκόψει. «Η πρώτη εντύπωση δεν είναι πάντα και η σωστή!

Να τα προσέχεις αυτά τα δουλικά, είναι πονηρά», του απαντά. «Όχι και δουλικά, ψυχοκόρες…», τη διορθώνει εκείνος. Ταυτόχρονα, η Όλγα προσπαθεί να ξεφορτωθεί την εγκυμοσύνη της, κάνοντας προσπάθειες να σηκώνει βάρη και να εξαντλείται.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ 

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1οι ψυχοκορες εξελιξειςοι ψυχοκορες επεισοδειαΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επεισόδια 1Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 2Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 3Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 4Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 5οι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ