Οι Ψυχοκόρες – Ο Παύλος ερωτεύεται την Βασιλική

Οι Ψυχοκόρες – Στα πρώτα επεισόδια της σειράς, η Βασιλική βρέθηκε αντιμέτωπη με την αντίδραση του Παύλου, ο οποίος επιδίωξε να την απομακρύνει από το σπίτι. Ωστόσο, στη συνέχεια, ο αυστηρός σύζυγος της Μάγιας, ο Παύλος Στρατής, εμφανίζεται να αναπτύσσει στενή σχέση με την ψυχοκόρη της οικογένειας, τη Βασιλική Πολύζου.

Οι Ψυχοκόρες – Ο Παύλος ερωτεύεται την Βασιλική

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Παύλος Στρατής φαίνεται να ζει έναν συμβατικό γάμο με τη Μάγια Αρδίτη, ενώ σε ένταση βρίσκεται συνέχεια η σχέση του με τον πεθερό του, Βαγγέλη. Το γεγονός που τους φέρνει αντιμέτωπους είναι η άφιξη της Βασιλικής Πολύζου, της ψυχοκόρης της οικογένειας. Παρά τις προσπάθειες του Παύλου να τη διώξει, η Μάγια αποφασίζει να την υποστηρίξει, προκειμένου να πραγματοποιήσει τα όνειρά της και να δείξει τη σημασία της γυναίκας στην κοινωνία.

Έτσι, αποφασίζει να μορφώσει τη Βασιλική και να της παράσχει καθηγητή για να την προετοιμάσει για το σχολείο. Η προσήλωση της Βασιλικής τραβάει το ενδιαφέρον του Παύλου, ο οποίος επιθυμεί να μάθει περισσότερα για εκείνη και την ιστορία της οικογένειάς της. Η κοινή τους παρουσία σε μια εκδήλωση της Μάγιας αποδεικνύεται καθοριστική. Όταν μέλη ενός άλλου κόμματος επιτίθενται στην εκδήλωση, ο Παύλος αναλαμβάνει να προστατέψει τη Βασιλική, δείχνοντας την αγάπη και την αφοσίωσή του προς εκείνη.

Αυτή η πράξη σφραγίζει την αρχή μιας όμορφης σχέσης μεταξύ τους, αποτελώντας την αφετηρία μιας νέας εποχής στις ζωές τους.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1οι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επεισόδια 1Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 2Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 3Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 4Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 5Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 6οι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ