Οι Ψυχοκόρες – Νέλλα – Κοσμάς μαζί και στο θάνατο

Οι Ψυχοκόρες – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν καθώς η Νέλλα γράφει το τέλος της οικογένειας Κοτρώτση. Ο Σώτος αποφασίζει να ζήσει με τη Μαρίκα, αποχωρώντας από το σπίτι του Κοτρώτση. Παράλληλα, η Μαρίκα προκειμένου να διατηρήσει την ειλικρίνεια στη σχέση τους, αποκαλύπτει ότι η βιολογική μητέρα του είναι η Αρχοντούλα, όχι η Νέλλα.

Οι Ψυχοκόρες – Νέλλα – Κοσμάς μαζί και στο θάνατο

Αντιμέτωπος με την αλήθεια, ο Σώτος εκφράζει τα συναισθήματά του στον Κοσμά, ενώ ο ίδιος ανακαλύπτει ότι το παιδί που ανέθρεψε για τόσα χρόνια δεν είναι δικό του. Σε μια στιγμή αντίδρασης του Κοσμά, αποφασίζει να απομακρυνθεί από τη Νέλλα. Η Νέλλα, κατανοώντας τις εξελίξεις, σχεδιάζει να διατηρήσει τη σχέση τους ακόμα και μετά τις αποκαλύψεις. «Μαζί για πάντα, έτσι δεν μου έλεγες; Δεν μπορούσα και δεν μπορώ να ζήσω μακριά σου. Γι’ αυτό και είπα αυτό το φριχτό ψέμα. Γι’ αυτό και πήρα το παιδί από την Αρχοντούλα και το παρουσίασα για δικό σου. Συγχώρεσέ με, Κοσμά.

Το ξέρεις ότι θα έκανα τα πάντα για να μη σε χάσω». Ο Κοσμάς, ωστόσο, αποφασίζει να φύγει για την Ανκόνα μια για πάντα και να γυρίσει σελίδα στην ζωή του. Η αντίδραση της Νέλλας είναι να μην αποδεχθεί την αποχώρησή του, αλλά να οργανώσει ένα σχέδιο για να παραμείνουν μαζί. Ταυτόχρονα, η Μαρίκα αποφασίζει να αναζητήσει την τύχη της με τη βοήθεια της Μαργαρίτας, ενώ η Αρχοντούλα απομακρύνεται κακείν κακώς από το σπίτι των Κοτρώτσηδων.

Μένοντας μόνη, η Νέλλα περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να δράσει και να δώσει το τέλος που αξίζει σε όλους. Ποια είναι η επόμενη κίνηση της Αρχοντούλας μετά την απομάκρυνσή της από το σπίτι των Κοτρώτσηδων;

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1οι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ