Οι Ψυχοκόρες – Μαρίκα – Σώτος Παντρεύονται και το σκάνε

Οι Ψυχοκόρες – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Ο Σώτος καταφέρνει να κάνει πρόταση γάμου στη Μαρίκα, αναδεικνύοντας τον έρωτά του και την επιθυμία του να μοιραστεί τη ζωή του μαζί της.

Οι Ψυχοκόρες – Μαρίκα – Σώτος Παντρεύονται και το σκάνε

Έτσι, ο Σώτος μπροστά στην Αρχοντούλα, αποφασίζει να κάνει πρόταση γάμου στην Μαρίκα και να της δείξει πόσο πολύ την αγαπάει. Η Μαρίκα, συγκινημένη, αποδέχεται την πρόταση του. Η Αρχοντούλα απο την μεριά της, αναγκάζεται να αντιμετωπίσει μια δυσάρεστη αλήθεια: ότι εκείνη είναι η μητέρα του Σώτου, κάτι που η Μαρίκα την ενθαρρύνει να αποκαλύψει στον γιο της. Παράλληλα, ο Σώτος αποκαλύπτει στη Νέλλα την πρόταση γάμου, αντιμετωπίζοντας την αντίδρασή της με ειρωνικά γέλια και αποδοκιμασία για το κοινωνικό χάσμα που υπάρχει μεταξύ τους.

Η αντιπαράθεση ανάμεσά τους οξύνεται, ενώ η Μαρίκα και ο Σώτος αποφασίζουν να φύγουν από το σπίτι με μια βαλίτσα στο χέρι, αντιμετωπίζοντας μαζί τις δυσκολίες που επιφέρει η κατάσταση. Προτού αποχωρήσουν, η Μαρίκα αναφέρει στον Σώτο ότι η Αρχοντούλα έχει κάτι σημαντικό να του πει, αφήνοντας τον να αντιμετωπίσει την επερχόμενη αλήθεια.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1Οι Ψυχοκόρες ΒασιλικήΟι Ψυχοκόρες Δεσποινιώοι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ