Οι Ψυχοκόρες – Καυτή νύχτα για Μέλιο – Φρόσω

Οι Ψυχοκόρες – Η Φρόσω θα νιώσει ασφάλεια κοντά στο νεαρό αγόρι και μοιραία θα δεθεί μαζί του. Και εκείνος όμως θα βρει στο πρόσωπό της την πραγματική, αγνή αγάπη και δεν θα σταματήσει να της λέει πως θα την κάνει γυναίκα του.

Οι Ψυχοκόρες – Καυτή νύχτα για Μέλιο – Φρόσω

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, θα μπαίνει στα κλεφτά τα βράδια στο δωμάτιό της και μαζί θα καταστρώνουν τα σχέδιά τους, όμως όλα τα παραπάνω θα αποκτήσουν άλλη σημασία όταν οι δυο τους περάσουν μια νύχτα έντονου πάθους στην αποθήκη που μένει εκείνος. Λίγο αργότερα, η Φρόσω θα καταλάβει πως είναι έγκυος και η Ευανθία θα λάμψει από ευτυχία. «Είδες, Ηλία μου, που σου το έλεγα να κάνεις υπομονή.

Είναι έγκυος η Φρόσω, όμως για την ασφάλεια του παιδιού θα πρέπει να την αφήσεις για λίγο ήσυχη. Για το παιδί, Ηλία μου. Μου το υπόσχεσαι;», θα ρωτήσει η Ευανθία τον άντρα της κι εκείνος απλά θα μονολογήσει: «Καρπερή τελικά η Φρόσω. Μπράβο της». Η εγκυμοσύνη της θα κυλήσει ομαλά και θα έχουν τη νεαρή μητέρα στα πούπουλα, όμως όλα θα αλλάξουν όταν η Ευανθία μάθει πως ο Μέλιος έχει σκοπό να πάρει τη Φρόσω και το παιδί και να φύγουν μακριά.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1οι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επεισόδια 1Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 2Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 3Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 4Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 5Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 6οι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ