Οι Ψυχοκόρες – Κάνει τσαλίμια στον Νάτση – Εκτοπίζει την Ευανθία

Οι Ψυχοκόρες – Η Ευανθία αναζητά γαμπρό για τη Φρόσω παρά την αντίσταση της τελευταίας. “Θα παντρευτείς και θα πεις κι ένα τραγούδι. Έκανες ό,τι έπρεπε εδώ μέσα. Πρέπει να ανοίξεις το δικό σου σπίτι και, φυσικά, να φύγεις από το δικό μας”, της ανακοίνωσε η σύζυγος του Νάτση.

Οι Ψυχοκόρες – Κάνει τσαλίμια στον Νάτση – Εκτοπίζει την Ευανθία

Όταν η Φρόσω ρωτάει πώς θα βλέπει το παιδί της, η Ευανθία απαντάει αυταρχικά: “Δεν είναι δικό σου παιδί, άρα δεν χρειάζεσαι να το βλέπεις”. Παρόλα αυτά, η Φρόσω συγκρατείται καθώς εφαρμόζει το δικό της σχέδιο. Μεταφέροντας πληροφορίες στον Ηλία για τη σύζυγό του που εκείνος δεν γνώριζει, η Φρόσω του δείχνει πόσο διαθέσιμη είναι για εκείνον κάθε στιγμή της ημέρας. Γίνεται γλυκιά, του κάνει χάδια και η αλλαγή στη συμπεριφορά της γίνεται αντιληπτή από την Ευανθία. Έτσι αποφασίζει να τη διώξει από το σπίτι μία ώρα πιο γρήγορα.

Παράλληλα, Ο Κοσμάς επιθυμεί να παντρευτεί ο γιος του την Πένυ για να επωφεληθεί οικονομικά και πολιτικά από την οικογένειά της. “Το τι θέλω εγώ δεν έχει καμία αξία για σένα, πατέρα; Η Πένυ είναι εξαιρετικό κορίτσι, αλλά δεν την αγαπάω. Δεν μπορώ να είμαι με μια γυναίκα για την οποία δεν αισθάνομαι τίποτα, δεν το καταλαβαίνεις;”, λέει στον πατέρα του. Ο Κοσμάς του θυμίζει πως ήρθε η στιγμή να κάνει κάτι για να βοηθήσει και εκείνος την οικογένεια Κοτρώτση.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1οι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ