Οι Ψυχοκόρες – Ήρθε η ώρα να την ξεφορτωθούμε

Οι Ψυχοκόρες – Η Φρόσω φέρνει στον κόσμο τον γιο της πρόωρα, υποχρεώνοντας την Ευανθία να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα. Η Ευανθία δείχνει για άλλη μια φορά το σκληρό της πρόσωπο. Ενώ προσπαθεί να συνηθίσει το παιδί, η Ευανθία αντιμετωπίζει αντίσταση απο την Φρόσω, δημιουργώντας προβλήματα και στη μητέρα και στο μωρό.

Οι Ψυχοκόρες – Ήρθε η ώρα να την ξεφορτωθούμε

Η παρέμβαση του γιατρού βελτιώνει την κατάσταση, αλλά η Ευανθία έχει σκοπό να διώξει την ψυχοκόρη της. «Τι να την κάνουμε εδώ μέσα, Ηλία μου; Ό,τι καλό ήταν να μας κάνει, το έκανε. Καιρός είναι να κάνει κι εκείνη την οικογένειά της. Έχω ήδη κανονίσει με τον παπά να της βρει έναν καλό άντρα, να την παντρευτεί και να την πάρει από εδώ μέσα». Παρατηρώντας τη σχέση της Φρόσως με τον Ηλία, η Ευανθία αποφασίζει να την απομακρύνει.

Ο Ηλίας αντιμετωπίζει δυσκολίες στην αποδοχή της απόφασης της Ευανθίας, αλλά εν τέλει την αποδέχεται. Εν τω μεταξύ, η απειλή εναντίον της Φρόσως δεν υποχωρεί, καθώς ο Λούης απελευθερώνεται από τη φυλακή και την αναζητά, έχοντας σκοπό να της επιβάλει το κόστος των πράξεων της. Μια νύχτα, με όπλο στα χέρια, επισκέπτεται το σπίτι του Νάτση, αλλά αντιμετωπίζει το παράδοξο, η Φρόσω δεν είναι εκεί.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1οι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ