Οι Ψυχοκόρες – Η Βικτώρια μπήγει το μαχαίρι στο κόκκαλο

Οι Ψυχοκόρες – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, οι εξελίξεις θα αποκαλυφθούν με αποκορύφωμα την ανακάλυψη των κακών προθέσεων της Βικτώριας. Μετά την απόπειρα δολοφονίας στο σπίτι των Κοτρώτσηδων, ο Σώτος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, ενώ η Μαρίκα αποκαλύπτει το μυστικό της Αρχοντούλας.

Οι Ψυχοκόρες – Η Βικτώρια μπήγει το μαχαίρι στο κόκκαλο

Ο Παύλος επιστρέφει στο σπίτι, ενώ ο Ερμής και η Αγνή φαίνεται να εντείνουν τη σχέση τους. Παράλληλα, η Βικτωρία προσπαθεί να δώσει τη Δεσποινιώ σε υποψήφιο αγοραστή για να απαλλαγεί από τα χρέη του Τάσου, όμως αντιμετωπίζει αντίσταση. Ο Κοσμάς έρχεται σε σύγκρουση με τον Αρδίτη, ενώ η σχέση της Φρόσως με την Ευανθία φαίνεται να κλονίζεται. Η Τοτό προσπαθεί να εξαπατήσει τη Μαρίκα, ενώ ο Χρόνης έχει διαφορετικά σχέδια. Η Βασιλική συναντά τον Δαμιανό, ενώ η Μάγια μαθαίνει ένα μυστικό για τον πατέρα της. Η Μάγια κατηγορεί τον πατέρα της μετά την επίθεση κατά του Ερμή για τα χρέη στον τζόγο και διώχνει την Αγνή.

Η Αρχοντούλα αποκαλύπτει όλα στη Μαρίκα και της υπόσχεται βοήθεια με τον Σώτο. Η Βασιλική κάνει μια πρόταση στον Δαμιανό για να βγει από τη δύσκολη θέση του. Η Βικτωρία προετοιμάζει τη Δεσποινιώ για τους Λιβανέζους και σχεδιάζει να απαλλαγεί από όσους της αντιτίθενται. Ταυτόχρονα, η Φρόσω αναλαμβάνει τη διαχείριση της περιουσίας του Νάτση. Ο Κοσμάς αντιλαμβάνεται ότι ο Αρδίτης τον εξαπάτησε και αποφασίζει να αντιμετωπίσει την κατάσταση μόνος του βγάζοντας τον απο την μέση.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1Οι Ψυχοκόρες ΒασιλικήΟι Ψυχοκόρες Δεσποινιώοι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ