Οι Ψυχοκόρες – Η Βασιλική ζει τον απόλυτο εξευτελισμό

Οι Ψυχοκόρες – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η Βασιλική είναι σε σοκ καθώς μαθαίνει ότι απέβαλε και έχασε το παιδί της, ενώ η Χριστίνα της φέρεται με βία. Η Βασιλική ξυπνάει και νιώθει περίεργα. Η αδίστακτη βασανίστρια της ανακοινώνει ότι έχασε το παιδί της.

Οι Ψυχοκόρες – Η Βασιλική ζει τον απόλυτο εξευτελισμό

Η Βασιλική ξεσπάει και αρχίζει να ουρλιάζει, ενώ εκείνη την σέρνει έξω από το αντίσκηνο και την υποβάλλει σε νέα βασανιστήρια. Οι συγκρατούμενες της Βασιλικής υπόσχονται να τη βοηθήσουν να βρει τον πατέρα της και εκείνη θα έχει μία ξαφνική συνάντηση που θα φέρει νέες αλλαγές στη ζωή της. Την ίδια στιγμή, η Βικτωρία συστήνει τη Δεσποινιώ στη Μαρί για εργασία ενώ ο Τάσος ζητά από τον Χρόνη μεροκάματο. Ο Παύλος και η Μάγια αναλαμβάνουν το κόστος της κηδείας της αδερφής του Λεωνίδα.

Η Αρχοντούλα καταλαβαίνει πως η Μαρίκα και ο Σώτος προχώρησαν τη σχέση τους ενώ η Φρόσω κάνει συμφωνία με τον αστυνόμο Βελλή για τον φάκελο της υπόθεσης του Θωμά. Καθώς η Βασιλική συνειδητοποιεί την απώλεια, αρχίζει να φωνάζει και να κλαίει απεγνωσμένα. Η Χριστίνα την αρπάζει και την τραβάει έξω από το αντίσκηνο, συνεχίζοντας τα βασανιστήρια. Έτσι, η κοπέλα ζει τον απόλυτο εξευτελισμό ανήμπορη να αντιδράσει.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1Οι Ψυχοκόρες ΒασιλικήΟι Ψυχοκόρες Δεσποινιώοι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ