Οι Ψυχοκόρες – Η Όλγα ξεψυχά στην αγκαλιά της Μαρίκας

Οι Ψυχοκόρες – Η Όλγα παίρνει τα πράγματά της, συνοδευόμενη από τη Νέλλα, για να πάνε στο οικοτροφείο που της έχει τάξει. Λίγα στενά πιο κάτω, όμως, ο αδελφός της εμφανίζεται και τη μαχαιρώνει, αφού ατίμασε την οικογένειά τους.

Οι Ψυχοκόρες – Η Όλγα ξεψυχά στην αγκαλιά της Μαρίκας

Η Όλγα ξεψυχά στην αγκαλιά της Μαρίκας, με τη Νέλλα να είναι σε κατάσταση σοκ. Ο αδελφοκτόνος συλλαμβάνεται, ενώ χάρη στο κομπόδεμα της Αρχοντούλας η άτυχη υπηρέτρια θα έχει μια αξιοπρεπή κηδεία. Η Νέλλα εξακολουθεί να είναι σοκαρισμένη όταν φτάνει στο δωμάτιό της και, για να ηρεμήσει, ψάχνει τα ναρκωτικά που της προμηθεύει ο Τάσος. Καπνίζει τόσο που λιποθυμά και η Αρχοντούλα καλεί το γιατρό της, αλλά, αυτή τη φορά, ο Σώτος θα μάθει για την εξάρτηση της μητέρας του.

Στο μεταξύ, η Μαρίκα βρίσκει στο δωμάτιο της Όλγας τις καραμέλες που δίνει ο Κοτρώτσης στη Δεσποινιώ και καταλαβαίνει πως αυτός είχε εκμεταλλευτεί σεξουαλικά την άτυχη Όλγα και πως πια έχει βάλει στο μάτι τη μικρή της αδελφή… Μετά από αυτό, η Μαρίκα είναι αποφασισμένη να τηλεφωνήσει στην κυρία Βικτωρία και να της ζητήσει να πάει να τις πάρει από εκεί και να τις στείλει πίσω στο χωριό τους, μέχρι που συνειδητοποιεί ότι το τηλέφωνο που τους έχει δώσει, δεν είναι το σωστό. Τις έχει ξεγελάσει και τις έχει αφήσει στη μοίρα τους.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1οι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επεισόδιο 1Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 10Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 2Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 3Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 4Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 5Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 6Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 7.Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 8Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 9οι ψυχοκορες σποιλερ