Οι Ψυχοκόρες – Η Νέλλα εκδικείται τον Κοσμά

Οι Ψυχοκόρες – Μια μέρα, η Νέλλα μαθαίνει , τυχαία από την αθώα Μαρίκα πως ο κύριος Μέρμυγκας είχε επισκεφτεί το σύζυγό της. Έτσι, προσπαθεί να «ψαρέψει» τον Κοσμά, για να της επιβεβαιώσει πως βρέθηκε με τον Τάσο, αλλά εκείνος το αρνείται κατηγορηματικά.

Οι Ψυχοκόρες – Η Νέλλα εκδικείται τον Κοσμά

Τότε, αποφασίζει να εκδικηθεί τον Κοσμά. Η μεγάλη ευκαιρία τής παρουσιάζεται όταν βρίσκει και διαβάζει το ερωτικό γράμμα του Σώτου προς τη Μαρίκα. Δεν δείχνει καθόλου αναστατωμένη που ο μοναχού γιός της είναι ερωτευμένος με την ψυχοκόρη τους. Αντίθετα, χαίρεται γιατί σκοπεύει να γκρεμίσει το όνειρο του Κοσμά, να συμπεθεριάσουν με την πλού σια και ισχυρή οικογένεια Κανδρή. Χωρίς να χάσει χρόνο, πηγαίνει στη γειτονιά τους και χαρτζιλικώνει έναν πιτσιρικά, για να δώσει το γράμμα στα χέρια της Πένυς, λέγοντάς της: «Αυτό είναι από τη Μαρίκα».

Η Πένυ αναστατώνεται όταν το διαβάζει. Με δάκρυα στα μάτια πηγαίνει να βρει τη Νέλλα, για να της πει τον καημό της, κι εκείνη παριστάνει την ανήξερη… «Μου είσαι συμπαθής, αλλά δεν μπορώ να σε συμβουλέψω να παντρευτείς κάποιον που είναι ερωτευμένος με άλλη», της αναφέρει τάχα με τρυφερό ύφος και της ζητά να μην πει σε κανέναν ότι μίλησαν. Η Πένυ της το υπόσχεται, όμως ζητά εξηγήσεις από τον Σώτο. Του δείχνει το γράμμα κι εκείνος απογοητεύεται όχι τόσο για τη διάλυση του αρραβώνα του με την κόρη του Κανδρή όσο για τη φθηνή κίνηση της Μαρίκας.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1οι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ