Οι Ψυχοκόρες – Η Φρόσω σε σοκ – Βρίσκει το πτώμα του Μέλιου

Οι Ψυχοκόρες – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Φρόσω έρχεται σε επαφή με τον αστυνόμο Βελλή, με τον οποίο βρίσκονται και ερωτικά όταν εκείνος την καλύπτει, έναντι αμοιβής, για τον θάνατο του Θωμά. Καθώς το κίνητρο και των δύο είναι να βγάλουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούν, όταν εκείνος μαθαίνει πως κάτω από τη γη τού Νάτση, τόσο στο σπίτι όσο και στα κτήματα, υπάρχουν αρχαία, την ενημερώνει.

Οι Ψυχοκόρες – Η Φρόσω σε σοκ – Βρίσκει το πτώμα του Μέλιου

Έτσι, από κοινού αποφασίζουν να σκάψουν, όταν η Ευανθία θα λείπει από το σπίτι. «Σήμερα είναι η ευκαιρία που θα πάει στην εκκλησία», θα του πει, ενώ θα συμπληρώσει: «Στο πηγάδι θα ψάξω εγώ, είναι πιο εύκολο να μπω εγώ εκεί μέσα, απλά βγάλε με αμέσως όταν δεις ότι σου κουνάω το σκοινί». Ο αστυνόμος θα δεχτεί την πρότασή της, σίγουρος πως μέσα στο πηγάδι θα βρουν αρχαία και τελικά δεν θα έχει άδικο. Μόνο που εκτός από ένα σπάνιο εύρημα, η Φρόσω ανακαλύπτει και το πτώμα του πρώην αγαπημένου της. Ταραγμένη, θα βγει έξω και δεν θα βλέπει την ώρα να σταθεί ενώπιον της Ευανθίας.

Η αποκάλυψη σε εκείνη θα γίνει λίγες μέρες αργότερα, όπου ο Βελλής θα πάει στο σπίτι της Ευανθίας για να ζητήσει το αντικείμενο που βρέθηκε στο Πηγάδι καθώς η ψυχοκόρη το είχε κρατήσει για να μην το δει κανείς. Η Ευανθία θα του ζητήσει να φύγει αλλά όταν εκείνος της πει πως δεν θα φύγει αν δεν πάρει αυτό που του χρωστάει η Φρόσω, θα καταλάβει πως τα πράγματα είναι σοβαρά. Τελικά, η Φρόσω θα φέρει το αρχαίο εύρημα αλλά την ίδια στιγμή θα σημαδέψει με όπλο την Ευανθία που της μιλά άσχημα. «Σκάσε για να μη σε σκοτώσω και σε ρίξω εκεί που έριξες τον Μέλιο. Στο πηγάδι.

Νόμιζες πως δεν τον έβρισκα; Εσύ θα έπρεπε να είσαι εκεί μέσα για όλα αυτά που μου κάνατε με τον άντρα σου και όχι εκείνος». Παράλληλα, ο Βελλής την παρακαλεί να πατήσει την σκανδάλη. «Ολα θα τα πω και για τους βιασμούς και για τη δολοφονία του Μέλιου. Νομίζεις ότι δεν είχα καταλάβει πως του έριξες δηλητήριο;», λέει η Φρόσω και η Ευανθία προσπαθεί να την ηρεμήσει. Τελικά, η κοπέλα θα πυροβολήσει τον αστυνόμο.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1Οι Ψυχοκόρες ΒασιλικήΟι Ψυχοκόρες Δεσποινιώοι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ