Οι Ψυχοκόρες – Η Φρόσω περνά στην αντεπίθεση

Οι Ψυχοκόρες – Η Φρόσω μαθαίνει από τον Γιωργάκη το σχέ διο της Αμαλίας για να ξεφορτωθεί το μωρό της, ενώ ξεκαθαρίζει τα πράγματα με τον Βελλή. Όταν η Φρόσω ενημερώνει την Ευανθία για τους σκοπούς της Αμαλίας, εκείνη δεν την πιστεύει. Θεωρεί ότι τα λέει από τη ζήλια της.

Οι Ψυχοκόρες – Η Φρόσω περνά στην αντεπίθεση

Στο μεταξύ, η Φρόσω έχει κερδίσει τη συμπάθεια του Γιωργάκη κι έτσι μαθαίνει πως η μαμά του γνωρίζεται με τον Βελλή. Η Ευανθία συνειδητοποιεί πως όσα της είπε η ψυχοκόρη της για την Αμαλία ισχύουν και τη διώχνει από το σπίτι της, όμως κρατάει κοντά της τον Γιωργή. Η Φρόσω συμφωνεί με τον Βελλή να ψάξουν μαζί για τα αρχαία, αρκεί να κατέβει εκείνη στο πηγάδι. Εκμεταλλευόμενοι την απουσία της Ευανθίας για ένα βράδυ, η Φρόσω με τον Βελλή ξεκινούν την έρευνα στο πηγάδι κι έτσι εκείνη επιβεβαιώνει τις υποψίες της: ότι η Ευανθία σκότωσε τον Μέλιο και τον πέταξε στο πηγάδι.

Παράλληλα, η Χριστίνα μαθαίνει πως θα πάρει μετάθεση και θέλει να βοηθήσει τη Βασιλική να φύγει από εκεί, ενώ της αποκαλύπτει ότι γνωρίζει τη Βικτωρία. Μάλι στα, της ζητά, όταν θα το σκάσει από το Τρίκερι να πάει να τη βρει και να την εκδικηθεί.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1Οι Ψυχοκόρες ΒασιλικήΟι Ψυχοκόρες Δεσποινιώοι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλερ