Οι Ψυχοκόρες – Η Φρόσω παίρνει το αίμα της πίσω

Οι Ψυχοκόρες – Η Φρόσω, κρατώντας το μωρό στην αγκαλιά της, απομακρύνεται από το σπίτι που τη φιλοξενεί. Όταν ακούει τους πυροβολισμούς, επιστρέφει και βρίσκει τον Ηλία νεκρό στην πόρτα του σπιτιού και την Ευανθία χτυπημένη.

Οι Ψυχοκόρες – Η Φρόσω παίρνει το αίμα της πίσω

Από εκείνη τη στιγμή, αναλαμβάνει το σπίτι του Ηλία Νάτση και τα κτήματά του. Μαθαίνει να διαχειρίζεται την περιουσία του και να διαβάζει γράμματα. Όταν η Ευανθία επιστρέφει τυφλή, δεν μπορεί να πιστέψει τον εφιάλτη που δημιούργησε με τη συμπεριφορά της. Η Φρόσω την τιμωρεί, κλειδώνοντάς την στο παλιό της δωμάτιο και αφήνοντάς την ατημέλητη και νηστική. Η μεγαλύτερη τιμωρία είναι ότι δεν της επιτρέπει να δει το μωρό. «Είσαι τρελή που θα αφήσω τον γιο μου τον Ασημάκη στα χέρια σου!», θα της λέει συνέχεια.

Η Ευανθία θα μαρτυρήσει στα χέρια της Φρόσως και ούτε όταν θα πηγαίνει με τα νερά της, η ψυχοκόρη θα της δείξει εύνοια. «Τι είναι αυτό; Μία φέτα ψωμί θα φάω μόνο; Αφού μου μύρισε η πίτα που έφτιαξες», θα τη ρωτήσει κάποια στιγμή και η Φρόσω θα της απαντήσει πως δεν είναι υποχρεωμένη να τη φάει αν δεν θέλει… Οι αδελφές του Νάτση δεν θα αργήσουν να καταλάβουν πως κάτι ύποπτο συμβαίνει, όμως δεν θα μπορούν να κάνουν τίποτα αφού η Ευανθία θα έχει δώσει εξουσιοδότηση στην κοπέλα για τα πάντα.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ