Οι Ψυχοκόρες – Η Φρόσω κυριαρχεί – Τελειώνει την Ευανθία

Οι Ψυχοκόρες – Η Φρόσω ανακαλύπτει ένα νέο στοιχείο για την Ευανθία και γεμίζει ελπίδα. Στα επόμενα επισόδια της σειράς, αντιλαμβάνεται ότι πλέον ελέγχει απόλυτα την οικογένεια και το επιδεικνύει ξεκάθαρα.

Οι Ψυχοκόρες – Η Φρόσω κυριαρχεί – Τελειώνει την Ευανθία

Όταν η Ευανθία τραυματίζεται σοβαρά και μεταφέρεται στο νοσοκομείο, η οικογένεια Νάτση καταρρέει. Η Φρόσω μένει μόνη στο σπίτι με τον γιο της. Χρησιμοποιεί την ευκαιρία για να ψωνίζει για τον εαυτό της και το μωρό της με τα χρήματα της οικογένειας Νάτση. Η Ευανθία χάνει την όρασή της και δεν μπορεί να παραστεί στην κηδεία του άντρα της. Όταν η Φρόσω πληροφορείται για την κατάσταση της Ευανθίας, συνειδητοποιεί ότι πλέον έχει τον απόλυτο έλεγχο. Οι γαμπροί του Νάτση όμως, την υποψιάζονται καθώς παρατηρούν μια ασυνήθιστη συμπεριφορά.

Όταν η Ευανθία επιστρέφει στο σπίτι, η Φρόσω την υποδέχεται επιδεικνύοντας την κυριαρχία της και κάνοντάς τη ζωή της δύσκολη, ζητώντας εκδίκηση για όσα έχει περάσει. Στη συνέχεια, βλέπουμε ότι η Ευανθία θα παραμείνει στην Τρίπολη με τον Ασημάκη, το παιδί της Φρόσως, και τον Γιώργο, τον άλλον γιο του Νάτση που γεννήθηκε με καρδιακή πάθηση. Η περιουσία του άντρα της Ευανθίας θα μοιραστεί στους γαμπρούς του Ηλία.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1Οι Ψυχοκόρες ΒασιλικήΟι Ψυχοκόρες Δεσποινιώοι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερΟι Ψυχοκόρες Φρόσω