Οι Ψυχοκόρες – Η Ευανθία πέφτει στην παγίδα

Οι Ψυχοκόρες – Η Διονυσία αποκαλύπτει στη Μαρία το μυστικό της Ευανθίας, ότι ξαναβρήκε την όρασή της. Ταυτόχρονα, ο Στράτος και ο Οδυσσέας σχεδιάζουν να βρουν άλλα αρχαία, ενώ ο αστυνόμος Βελλής εκβιάζει τον Οδυσσέα. Η Αμαλία, πρώην ψυχοκόρη των Νάτσηδων, επισκέπτεται το σπίτι των πρώην αφεντικών της μαζί με τον γιο της και πρωτότοκο παιδί του Ηλία.

Οι Ψυχοκόρες – Η Ευανθία πέφτει στην παγίδα

Η παρουσία της Αμαλίας ανησυχεί τη Φρόσω, ενώ η Ευανθία την υποδέχεται θερμά. Ο Βελλής περιφράσσει το χωράφι του Νάτση, όπου είναι κρυμμένα τα αρχαία, προκαλώντας απορίες στους γαμπρούς του νεκρού. Την επόμενη ημέρα, η Μαρία μαθαίνει ότι ο Στράτος χρωστάει και ζητάει από τη Φρόσω δανεικά. Στη διάρκεια της συζήτησής τους, η Μαρία αποκαλύπτει ότι η Διονυσία της είπε για την Ευανθία που ξαναβρήκε την όρασή της. Τότε, η Φρόσω αποφασίζει να στήσει παγίδα για να επιβεβαιώσει την πληροφορία. Ο γιατρός που εξετάζει την Ευανθία επιβεβαιώνει στη Φρόσω ότι η γυναίκα έχει ξαναβρεί την όρασή της.

Ο Βελλής ενημερώνει την Ευανθία για την παραβίαση στα χωράφια, και η Αμαλία αναγνωρίζει τον αστυνόμο, αποκαλύπτοντας ότι είναι αδίστακτος. Η Αμαλία ζητάει από την οικογένεια Νάτση να δεχτούν τον γιο της ως πρωτότοκο παιδί τους. Η Φρόσω μαθαίνει από τον Οδυσσέα για τα αρχαία ευρήματα και τον εκβιασμό του Βελλή. Η εξέλιξη της υπόθεσης αποκαλύπτει τις προθέσεις και τα κίνητρα των χαρακτήρων, με την κάθε πλευρά να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις πληροφορίες και τις καταστάσεις για τα δικά της συμφέροντα.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1Οι Ψυχοκόρες ΒασιλικήΟι Ψυχοκόρες Δεσποινιώοι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ