Οι Ψυχοκόρες – Η Δεσποινιώ σε Σκοτεινά Μονοπάτια

Οι Ψυχοκόρες – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Δεσποινιώ θα βιώσει δύσκολες στιγμές, καθώς θα αναγκαστεί να γίνει πόρνη για να ξεπληρώσει το χρέος της στη Βικτωρία. Ο Τάσος αποφυλακίζεται και αρχίζει να την αναζητά παντού, ρωτώντας τη Βικτωρία, η οποία όμως του λέει ψέματα ότι δεν γνωρίζει πού βρίσκεται η Δεσποινιώ.

Οι Ψυχοκόρες – Η Δεσποινιώ σε Σκοτεινά Μονοπάτια

Εν τω μεταξύ, η Βικτωρία ανακοινώνει στη Δεσποινιώ ότι πρέπει να εργαστεί ως πόρνη για να εξοφλήσει το χρέος της και την συστήνει στη Μαρί. Μερικές ώρες αργότερα, η Δεσποινιώ το σκάει και περιπλανιέται μόνη στους δρόμους της Αθήνας. Μετά από πολλή σκέψη, αποφασίζει να επιστρέψει και να αποδεχτεί την μοίρα της ως ιερόδουλη. Ταυτόχρονα, ο Τάσος βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση και παρακαλάει για ένα μεροκάματο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, συνεχίζει να ψάχνει απεγνωσμένα τη Δεσποινιώ παντού.

Έτσι, επισκέπτεται την οικία Κοτρώτση για να βρει την Μαρίκα. Αντί για αυτήν, συναντάει την Νέλλα, την πρώην ερωμένη του. Η Νέλλα ανακαλύπτει το ύπουλο σχέδιο και τη συμφωνία που είχε κάνει ο Τάσος με τον άντρα της, τον Κοσμά, και καταρρέει.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1Οι Ψυχοκόρες ΒασιλικήΟι Ψυχοκόρες Δεσποινιώοι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ