Οι Ψυχοκόρες – Η Αρχοντούλα ανοίγει την καρδιά της στο Σώτο

Οι Ψυχοκόρες – Η Αρχοντούλα αποφασίζει να αποκαλύψει στον Σώτο ότι είναι η πραγματική του μητέρα, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Η Αρχοντούλα έχει ήδη εκμυστηρευτεί την αλήθεια στη Μαρίκα και την συμφωνία που είχε κάνει με τη Νέλλα, ώστε η Νέλλα να μεγαλώσει τον Σώτο ως δικό της παιδί.

Οι Ψυχοκόρες – Η Αρχοντούλα ανοίγει την καρδιά της στο Σώτο

Η Μαρίκα συγκλονίζεται από αυτήν την αποκάλυψη. Παράλληλα, έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Σώτο, κάνουν έρωτα, και εκείνος αποφασίζει να της κάνει πρόταση γάμου, σχεδιάζοντας να φύγουν μαζί μακριά από όλους και όλα. Η Αρχοντούλα τους βοηθάει σε αυτήν την απόφαση. Ωστόσο, λίγο πριν φύγουν, η Μαρίκα, μη θέλοντας να κρατήσει το μυστικό της Αρχοντούλας και να έχει βάρος στη συνείδησή της, αποκαλύπτει στον Σώτο ότι η Αρχοντούλα έχει κάτι σημαντικό να του πει. Η Αρχοντούλα αποκαλύπτει στον Σώτο ότι είναι η βιολογική του μητέρα.

Ο Σώτος χάνει την γη κάτω από τα πόδια του από αυτήν την αποκάλυψη και αποφασίζει να φύγει από το σπίτι της οικογένειας για να μπορέσει να διαχειριστεί τα συναισθήματά του και να βάλει τις σκέψεις του σε τάξη. Παράλληλα, η Μαρίκα παίρνει την απόφαση να παντρευτεί έναν άντρα που της έστειλε η Μαργαρίτα, επιδιώκοντας να συνεχίσει τη ζωή της με έναν διαφορετικό τρόπο.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1Οι Ψυχοκόρες ΒασιλικήΟι Ψυχοκόρες Δεσποινιώοι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ