Οι Ψυχοκόρες – Γίνεται ερωμένη του – Γλιτώνει την φυλακή

Οι Ψυχοκόρες – Ο Στράτος και ο Οδυσσέας δεν αντέχουν τη Φρόσω, που δίνει εντολές και επιβλέπει τους εργάτες στα χωράφια. Πιστεύουν ότι αυτοί πρέπει να διευθύνουν την περιουσία του συγχωρεμένου κουνιάδου τους.

Οι Ψυχοκόρες – Γίνεται ερωμένη του – Γλιτώνει την φυλακή

Ο συμβολαιογράφος επιδεινώνει την κατάσταση, αποκαλύπτοντάς τους εμπιστευτικά ότι η Φρόσω σχεδιάζει να πουλήσει την περιουσία και να συγκεντρώσει χρήματα για νέες επενδύσεις. Η Ευανθία αφήνει την ψυχοκόρη της να κάνει κουμάντο, απειλούμενη ότι θα της πάρει το παιδί και θα φύγει. Καθώς περνούν οι εβδομάδες, η όραση της Ευανθίας επανέρχεται, αλλά κρατάει αυτό το μυστικό. Όταν η Μαρία την ανακαλύπτει, η Ευανθία της ομολογεί ότι παριστάνει την τυφλή για να παρακολουθεί τη Φρόσω, να μαθαίνει τα κόλπα της και να την πιάσει να κάνει λάθος.

Στόχος της είναι να τη στείλει πίσω από τα σίδερα ή να την ξεφορτωθεί. Ο νέος χωροφύλακας, Θοδωρής Βελλής, συνειδητοποιεί ότι η Φρόσω μπορεί να του φανεί χρήσιμη και την προσεγγίζει. Όταν εκείνη τον αποφεύγει, την εκβιάζει, απειλώντας να αποκαλύψει την ανεξιχνίαστη δολοφονία του Θωμά. Η Φρόσω, θέλοντας να εκμεταλλευτεί τον Βελλή για δικούς της σκοπούς, δεν διστάζει να γίνει ερωμένη του. Εν τω μεταξύ, οι γαμπροί του Νάτση ανακαλύπτουν ότι η Φρόσω σκοπεύει να πουλήσει ακόμα και το χωράφι που πίστευαν ότι θα τους παραχωρούσε η Ευανθία.

Κάνουν τα πάντα για να αποτρέψουν τους υποψήφιους αγοραστές. Η Ευανθία παρατηρεί τη Φρόσω στην αγκαλιά του Βελλή, αλλά δεν αποκαλύπτει τίποτα. Όταν η Φρόσω λείπει από το σπίτι, η Ευανθία βρίσκει το βιβλιαράκι με τις σημειώσεις της και διαβάζει τα γραπτά της προς τον γιο της. Η Φρόσω γράφει ότι μόλις πουλήσει τα πάντα, το όνομα του Νάτση θα σβηστεί, και μαζί του θα εξαφανιστεί και η Νάτσαινα.

Η ένταση αυξάνεται, καθώς ο Στράτος και ο Οδυσσέας αντιδρούν στις κινήσεις της Φρόσως, ενώ η Ευανθία συνεχίζει το κρυφό της παιχνίδι. Η Μαρία, βλέποντας την ψυχοκόρη της να παίζει επικίνδυνα παιχνίδια, αναρωτιέται αν θα αντέξουν οι σχέσεις τους. Ο Θοδωρής, διατηρώντας την πίεση στον εκβιασμό του, βλέπει να εξελίσσεται ένα παιχνίδι εξουσίας και ελέγχου. Η Φρόσω, παρά την πίεση, συνεχίζει να παίζει το δικό της παιχνίδι με σκοπό να εδραιώσει τη θέση της και να εξασφαλίσει το μέλλον της.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1Οι Ψυχοκόρες ΒασιλικήΟι Ψυχοκόρες Δεσποινιώοι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ