Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Βάζει μπρός το σχέδιο εγκυμοσύνη

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η Ευανθία καταλαβαίνει πως ο άντρας της δεν μπορεί να τεκνοποιήσει και έτσι βλέποντας την αδυναμία που έχουν Φρόσω και Μέλιος, ο ένας στον άλλον, τους φέρνει κοντά.

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Βάζει μπρός το σχέδιο εγκυμοσύνη

Η Φρόσω, μετά την αποχώρησή της από το σπίτι του Ηλία Νάτση και τον τραυματισμό της, επιστρέφει με επιμονή, αλλά ο Μέλιος, ανήσυχος για τη ζωή της, την παρακολουθεί. Όταν εκείνος έρχεται σε επαφή με το αυστηρό αφεντικό της ψυχοκόρης, συμφωνεί να εργαστεί γι’ αυτόν, επιδιώκοντας έτσι τη συνεχή παρουσία κοντά στην κοπέλα. Φρόσω και Μέλιος συναντιούνται και συζητούν συχνά, με εκείνη να εκφράζει την επιθυμία της να φύγει από το σπίτι των Νάτσηδων. Ωστόσο, ο Μέλιος, που έχει ξεκινήσει να μαθαίνει τη δουλειά στα κτήματα και βλέπει τις τσέπες του να γεμίζουν από χρήματα, την παροτρύνει να παραμείνουν λίγο ακόμα στην Τρίπολη για να οικοδομήσουν το μέλλον τους.

“Κάνε λίγη υπομονή, κορίτσι μου,” της λέει, “και θα φτιάξουμε το δικό μας σπίτι, καλύτερο από αυτό των Νάτσηδων. Όλα θα γίνουν όπως τα ονειρευόμαστε. Και θα αποκτήσουμε πολλά παιδιά.” Η Φρόσω, παρά την καθημερινή βίαιη συμπεριφορά του Ηλία, συναινεί στο σχέδιο του Μελίου. Την ίδια στιγμή, η Ευανθία, παρατηρώντας ότι ο άντρας της δεν την άφησε έγκυο μετά από τόσες νύχτες με τη Φρόσω, σκέφτηκε ότι η μόνη λύση για να γίνει μητέρα ήταν η Φρόσω να ερωτευτεί τον Μέλιο. Έτσι, αποφάσισε να τους φέρει πιο κοντά, προτείνοντας στον Μέλιο να πάνε μαζί σε μια εκδήλωση. Εκείνος της δίνει το πρώτο φιλί.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1οι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επεισόδια 1Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 2Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 3Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 4Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 5Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 6οι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ