Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Τρώει την σφαίρα και μένει παράλυτος

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Το δράμα στη σειρά του ANT1 επεκτείνεται, καθώς μια σφαίρα καταλήγει κατά λάθος στον Σώτο, και τον θέτει σε κίνδυνο με αποτέλεσμα να μείνει παράλυτος. Η φωτιά που ξεσπά στο εργοστάσιο του Κοτρώτση προκαλεί ακόμα μεγαλύτερο σοκ, με τον ίδιο να κατηγορεί τους υπαλλήλους του.

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Τρώει την σφαίρα και μένει παράλυτος

Η αδικία φτάνει στο άκρο όταν ο Σώτος δέχεται την σφαίρα αντί για κάποιον άλλο. Οι αγαπημένοι του παλεύουν να αντιμετωπίσουν τη σκληρή πραγματικότητα, με τη Νέλλα και τον Κοσμά να αντιμετωπίζουν την πικρή αλήθεια από τους γιατρούς. Η ελπίδα επανέρχεται όταν η νοσοκόμα Άννα τους ενημερώνει ότι ο Σώτος θα ξαναβρεί την κινητικότητά του, αν και με πολύ κόπο και χρόνο. Με αυτή την προοπτική, η Νέλλα προσπαθεί να διατηρήσει το θάρρος της, ενώ ο Κοσμάς προσπαθεί να πείσει την Άννα να τους βοηθήσει.

Η επιστροφή του Σώτου στο σπίτι είναι γεμάτη αναστάτωση καθώς αντιμετωπίζει την πραγματικότητα της αναπηρίας του. Η Μαρίκα και η Άννα τον στηρίζουν στη δύσκολη πορεία της ανάρρωσης, με τις ασκήσεις και την υπομονή να γίνονται η καθημερινότητά τους. Με τον καιρό, ο Σώτος αρχίζει να κάνει τα πρώτα του βήματα, αλλά η πρόοδος είναι αργή και δύσκολη. Η Νέλλα δεν σταματά να εκφράζει την ευγνωμοσύνη της προς την Άννα, που έγινε ο φύλακας άγγελος του γιου της και σύμμαχός τους σε αυτήν τη δύσκολη πορεία αναρρώσεως.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1οι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ