Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Τρώει λάχανο την Άννα

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς οι εξελίξεις θα μας κόψουν την ανάσα καθώς, η Νέλλα διαπράττει φόνο, σκοτώνοντας την Άννα σε απομονωμένο σημείο. Αποφασισμένη να αποκαλύψει την πραγματική ταυτότητα της Άννας, η Νέλλα ζητά από τη Μαρίκα να της φτιάξει ένα αντικλείδι για το δωμάτιό της. Με το κλειδί, η Νέλλα εισβάλλει στο δωμάτιο και ανακαλύπτει τη σχέση της Άννας με την εβραϊκή κοινότητα.

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Τρώει λάχανο την Άννα

Παράλληλα, ο Κοσμάς γοητεύεται από την Άννα και σκέφτεται να χωρίσει με την Νέλλα για χάρη της. Ωστόσο, η Άννα έχει διαφορετικούς σκοπούς. Σχεδιάζει να σκοτώσει τον Κοσμά, επειδή εκείνος είχε καταστρέψει την οικογένειά της στο παρελθόν. Κανονίζουν να συναντηθούν σε ερημική τοποθεσία, όπου η Άννα ετοιμάζεται να τον πυροβολήσει για να εκδικηθεί την προδοσία του πατέρα της κατά την Κατοχή.

Πριν προλάβει να πραγματοποιήσει το σχέδιό της, η Νέλλα, που τους έχει ακολουθήσει, αντιλαμβάνεται ότι η Άννα σκοπεύει να σκοτώσει τον Κοσμά. Χωρίς δισταγμό, πυροβολεί την Άννα, σώζοντας έτσι τη ζωή του Κοσμά. Η Νέλλα είχε παρακολουθήσει κάθε κίνηση της Άννας και επενέβη αποφασιστικά, αποτρέποντας το φόνο του Κοσμά και τελειώνοντας τη ζωή της Άννας. Η συγκλονιστική αυτή εξέλιξη αποκαλύπτεται απο το ρεπορτάζ, αφήνοντας μας σε αγωνία για το τι θα ακολουθήσει στη δραματική σειρά.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1Οι Ψυχοκόρες ΒασιλικήΟι Ψυχοκόρες Δεσποινιώοι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ