Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Της τάζει λαγούς με πετραχήλια και την εκπορνεύει

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Η υπερ πολυσυζητημένη σειρά του ANT1, “Ψυχοκόρες”, φαίνεται ότι φέρνει ατέλειωτες δοκιμασίες για τις πρωταγωνίστριες, Δεσποινιώ και Μαρίκα, στο σπίτι του Κοτρώτση.

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Της τάζει λαγούς με πετραχήλια και την εκπορνεύει

Η Δεσποινιώ βρίσκεται σε δύσκολη θέση, αφού τόσο ο Κοσμάς όσο και ο Τάσος ανταγωνίζονται για την προσοχή της. Ο Κοσμάς έχει αναπτύξει έναν αμετάβλητο εμμονικό έρωτα για τη Δεσποινιώ, ενώ ο Τάσος υιοθετεί πιο ύπουλες πρακτικές. Έχει ήδη σχεδιάσει το δικό του σχέδιο, παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως την καλύτερη επιλογή για ένα καλύτερο μέλλον μακριά από τον Κοτρώτση. Η Δεσποινιώ, αφού πέσει στην παγίδα του, αποφασίζει να ακολουθήσει τον Τάσο προς μια άγνωστη κατεύθυνση, γεγονός που θα έχει σοβαρές συνέπειες.

Ο Τάσος φυσικά όταν θα μείνει μόνος του με τη Δεσποινιώ θα αλλάξει πρόσωπο. Θα γίνει σκληρός μαζί της και θα την ωθήσει στη πορνεία. Από την άλλη πλευρά, η Μαρίκα αποκαλύπτει στον Σώτο τον σκοτεινό κόσμο της οικογένειάς του, αναφέροντας την εξάρτηση της μητέρας του από ναρκωτικά. Από αυτήν την στιγμή και στο εξής, η κατάσταση εκτροχιάζεται ακόμα περισσότερο, καθώς στο σπίτι του Κοτρώτση θα επικρατήσει πανικός και αναταραχή.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1οι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ