Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Της κάνει την ζωή μαρτύριο

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Μάγια θα επιβάλλει τον έλεγχο της στη ζωή της Βασιλικής, αφού ανακαλύπτει την σχέση της με τον Παύλο. Ο Ερμής, αποκαλύπτοντας την αλήθεια, θα επιβεβαιώσει τις υποψίες της Μάγιας για την ερωτική σχέση του Παύλου με τη Βασιλική.

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Της κάνει την ζωή μαρτύριο

Αυτή η αποκάλυψη θα στοιχειώσει τη Μάγια, ενώ θα αντικρίζει τον γυμνό πίνακα της Βασιλικής που ζωγράφισε ο Παύλος. Η Μάγια, αντιδρώντας με οργή, θα επιβάλλει τιμωρίες στη Βασιλική. Αρχικά, θα τη μεταφέρει σε διαφορετικό δωμάτιο και στη συνέχεια θα την υποβάλει σε οικιακή εργασία, όπως την εργασία στην κουζίνα. Ο Παύλος, παρά τις προσπάθειές του να προστατέψει τη Βασιλική, θα αντιμετωπίζει τον έλεγχο και την αντίδραση της Μάγιας.

Οι προσπάθειες του Παύλου να αντισταθεί στην κατάχρηση εξουσίας της Μάγιας θα αποδειχθούν δύσκολες, καθώς η αποφασιστικότητα της Μάγιας δεν θα γνωρίζει σύνορα. Παρά την προστασία που προσφέρει ο Παύλος, η Βασιλική θα παραμένει σε αβεβαιότητα και κίνδυνο μπροστά στις ενέργειες της Μάγιας.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1οι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ