Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Τελειώνει με μια σφαίρα τον Αρδίτη

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Ο Κοτρώτσης όχι απλά έχει ζητήσει τη στήριξη του Βαγγέλη Αρδίτη για να πάρει τα χρήματα από το σχέδιο Μάρσαλ νωρίτερα, αλλά και μαζί με τον Σώτο τον έχουν παρακαλέσει να συνεργαστούν. Για την ακρίβεια, ο Κοσμάς έχει στηρίξει πάνω στον πολιτικό όλες του τις ελπίδες προκειμένου να ορθοποδήσει, όμως ο πατέρας της Μάγιας, στα επόμενα επεισόδια, θα αρχίσει να τον αποφεύγει.

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Τελειώνει με μια σφαίρα τον Αρδίτη

Ειδικά όταν και οι δύο θα είναι υποψήφιοι για τη θέση του διοικητή στην Τράπεζα της Ελλάδος. Η νύχτα έχει πέσει και ο Κοσμάς αντιλαμβάνεται τον χειρότερο εφιάλτη του: ο Βαγγέλης τον παίζει. Βγαίνοντας από το αυτοκίνητό του, κατευθύνεται προς την οικία Αρδίτη. Την ίδια στιγμή, η Βασιλική, αποφασισμένη να διαφύγει από το σπίτι που την φιλοξενεί, κρύβει μια βαλίτσα στην κουζίνα με λίγα πράγματα, προετοιμαζόμενη για αναχώρηση μετά τη δεξίωση. Ο Κοσμάς δεν χρειάζεται ούτε καν να εισέλθει στο σπίτι.

Βρίσκεται έξω από το γραφείο του πολιτικού, τη στιγμή που ο τελευταίος μιλά στο τηλέφωνο. Χωρίς δισταγμό, πυροβολεί, και ο ήχος του όπλου διαπερνά απειλητικά την περιοχή. “Είναι δική μου ευθύνη. Δεν έπρεπε να τον αφήσω μόνο του. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω,” λέει η Μάγια, η οποία είχε διαπληκτιστεί άσχημα με τον πατέρα της λίγο πριν. “Κανείς δε φέρει ευθύνη, Μάγια μου. Δε θα μπορούσες να προβλέψεις τι θα συμβεί. Κυκλοφορούν αποβράσματα εκεί έξω,” απαντά ο Παύλος.

Όλοι οι υπάλληλοι του σπιτιού υποβάλλονται σε έρευνα, και όλοι, σχεδόν, κατηγορούν τη Βασιλική. Όταν η αστυνομία ανακαλύπτει τα κρυμμένα αντικείμενά της στο ντουλάπι της κουζίνας, χωρίς δισταγμό της τοποθετούν χειροπέδες.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1οι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ