Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Στέλνει τον Τάσο φυλακή και θησαυρίζει

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν συναρπαστικές εξελίξεις καθώς η Δεσποινιώ βρίσκεται παγιδευμένη στα δίχτυα της Βικτώριας και η μοίρα της αρχίζει να διαγράφεται με μελανά χρώματα. Η κοπέλα βρίσκεται σε κίνδυνο, καθώς η αντίστροφη μέτρηση για την ατυχή ζωή της ξεκινά.

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Στέλνει τον Τάσο φυλακή και θησαυρίζει

Η ανατροπή στη σειρά του ΑΝΤ1 έρχεται με τον οδυνηρό χαμό της ελπίδας της Δεσποινιώς στα καλλιστεία, ενώ ο Τάσος Μέρμηγκας, ο αγαπημένος της, καταλήγει πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, θύμα παγίδας που του στήνει η Βικτώρια, με σκοπό να κρατήσει την Δεσποινιώ στο πλάι της δεμένη και να θησαυρίζει στις πλάτες τις. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η ερωτική αφοσίωση του Τάσου προς τη Δεσποινιώ αναδεικνύεται, γεγονός που προκαλεί τον θυμό της Βικτώριας, η οποία θέλει να τον απομακρύνει από το δρόμο της Δεσποινιώς.

Έτσι, με ψεύτικες κατηγορίες, ο Τάσος συλλαμβάνεται και η Δεσποινιώ μένει εκτεθειμένη στα χέρια της Βικτώριας. Καθώς ο Τάσος φυλακίζεται, η Δεσποινιώ βρίσκεται μόνη της, υποτάσσοντας το μέλλον της στην κρίση της αντιπάλου της. Η κατάσταση επιδεινώνεται όταν η Βικτώρια, αγνοώντας τις απελπισμένες προσπάθειες της Δεσποινιώς να βρει πληροφορίες για τον αγαπημένο της, την παρακινεί να επικεντρωθεί στην προετοιμασία της για τη μεγάλη βραδιά.

Αν και η Δεσποινιώ καταφέρνει να κερδίσει τη δεύτερη θέση στα καλλιστεία, η Βικτώρια δεν επιδεικνύει καμία χαρά. Το σχέδιο της να ελέγχει την ζωή της Δεσποινιώς προχωρά ακάθεκτο, καθώς η τιμημένη θέση της κοπέλας στον διαγωνισμό αγνοείται από την αγανάκτηση της Βικτώριας για την απώλεια του ελέγχου.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1οι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ