Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Σοκ – Σκοτώνει τον γιο της Φρόσως

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η Αμαλία, όπως είδαμε, πήγε στο σπίτι του Νάτση, διεκδικώντας ένα μέρος της περιουσίας του για λογαριασμό του γιου της, Γιωργή. Ωστόσο, δεν σκοπεύει να μείνει μόνο στις απαιτήσεις καθώς σχεδιάζει να βγάλει από τη μέση το μωρό της Φρόσως, το οποίο πρόκειται να κληρονομήσει όλη την περιουσία.

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Σοκ – Σκοτώνει τον γιο της Φρόσως

Έτσι, λοιπόν, σκαρφίζεται ένα σατανικό σχέδιο διατάζοντας μάλιστα τον ανήλικο γιο της να το εφαρμόσει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, η Αμαλία δίνει στον Γιωργή ένα φουντούκι και του ζητάει να ταΐσει με αυτό το μωρό για να πνιγεί. Ο μικρούλης ακολουθεί τις οδηγίες της μητέρας του και μπαίνει κρυφά στο δωμάτιο του μωρού. Ωστόσο, η Φρόσω αντιλαμβάνεται την παρουσία του και του ζητάει εξηγήσεις. Τότε το αγόρι αναγκάζεται να ομολογήσει το σχέδιο της Αμαλίας για να σκοτώσει το μωρό, αφήνοντας άφωνη την ψυχοκόρη.

Η Φρόσω εξηγεί στον Γιωργή ότι ο Ασημάκης είναι μωρό και αν του δώσει το φουντούκι θα τον χάσουν από κοντά τους. Ο μικρός εξομολογείται ότι αγαπάει το μωρό και δεν θέλει να πάθει κακό. Ο Γιωργής προδίδει τη μητέρα του αν και φοβάται την αντίδρασή της και η Φρόσω με αυτόν τον τρόπο γλιτώνει τη ζωή του παιδιού της από τα αδίστακτα σχέδια της εχθρού της. Στη συνέχεια, μάλιστα, αποκαλύπτει τα πάντα στην Ευανθία και εκείνη με τη σειρά της διώχνει την Αμαλία από το σπίτι, αλλά κρατάει κοντά της τον Γιωργή.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1Οι Ψυχοκόρες ΒασιλικήΟι Ψυχοκόρες Δεσποινιώοι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ