Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Πές μου κορίτσι μου, ποιός σε ατίμασαι;

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – H Αρχοντούλα και η Μαρίκα φροντίζουν την Όλγα, ενώ η Νέλλα την πιέζει ανελέητα να της αποκαλύψει τον πατέρα του μωρού. «Πες μου, κορίτσι μου, κι εγώ σου υπόσχομαι να σε προστατεύσω. Θα γεννήσεις με το καλό το μωράκι σου και θα το δώσουμε σε κάποιο ίδρυμα για όσο καιρό εσύ βρίσκεται εδώ. Μέχρι να σταθείς στο πόδια σου. Μόνο πες μου τι έχει συμβεί.

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Πές μου κορίτσι μου, ποιός σε ατίμασαι;

Ποιος ήταν αυτός ο αλήτης που τόλμησε να αγγίξει ένα άβγαλτο κορίτσι;». Η Όλγα όμως, που έχει «γευτεί» το σκληρό πρόσωπο της κυρίας Κοτρώτση, δεν θα της πει την αλήθεια. Ο Κοσμάς ξεμοναχιάζει τη Δε σποινιώ στο υπόγειο, εκδηλώνοντας έτσι το αληθινό του πρόσωπο. «Κύριε Κοτρώτση, δεν μου αρέσει αυτό που κάνετε, εγώ ποτέ…», θα προσπαθήσει να του πει, ενώ εκείνος προσπαθεί να αγγίξει απόκρυφα σημεία της. θα ξαφνιαστεί από την επίμονη άρνησή της και τελικά θα την αφή σει, αλλά πριν θα της επισημάνει να μη μιλήσει σε κανέναν για τη συνάντησή τους αυτή.

Λίγο μετά ο Τάσος, που έχει επίσης βάλει στο μάτι το ίδιο κορίτσι, θα της δώσει ένα σημείωμα. Μόνο που εκείνη δεν ξέρει να διαβάζει, ούτε φυσι κά θέλει να το δείξει στη Μαρίκα μη τυχόν και η προστατευτική αδελφή της μιλήσει στον Τάσο και τον αποπάρει και την αφήσει ήσυχη.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1οι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επεισόδιο 1Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 10Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 2Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 3Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 4Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 5Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 6Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 7.Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 8Οι Ψυχοκόρες επεισόδιο 9οι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ