Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Ο Παύλος σβήνει – Το μαρτύριο της ξεκινά

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Ο Αρδίτης ενημερώνει τη συμπεθέρα του ότι τόσο καιρό δεν τους βοηθούσε ο γιος τους οικονομικά, αφού ήταν άνεργος, ο ίδιος. Η συμπεθέρα νιώθει ντροπή και μαζεύει τα πράγματά της για να φύγει από το σπίτι τους, αφού πρώτα εκφράζει στον γιο της την απογοήτευσή της.

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Ο Παύλος σβήνει – Το μαρτύριο της ξεκινά

Ταυτόχρονα, ο Παύλος μαθαίνει από τον Λεωνίδα ότι η Βασιλική δεν πήγε σχολείο και είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό. Αντιλαμβανόμενος τη σοβαρότητα της κατάστασης, ο Παύλος ζητά από τη Βασιλική να μαζέψει τα πράγματά της για να φύγουν, αλλά εκείνη αρνείται. Όταν ρωτά τη Μάγια τι συνέβη, εκείνη του απαντά με υπονοούμενα ότι το έκανε για να της δώσει ένα μάθημα επειδή την κορόιδεψε… «Ξέρεις πόσο σημαντικό είναι να καταλάβει κάποιος πόσα σου χρωστάει; Να καταλάβει την πραγματική του θέση; Ότι είναι ένα τίποτα και μόνο δίπλα σου είναι κάτι;».

Καθώς συζητά τα προβλήματά του με το φίλο του, Σπύρο, ο Παύλος παθαίνει καρδιακό επεισόδιο και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Η Μάγια τον επισκέπτεται και, ενώ εκείνος είναι σε κώμα, του εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για τη σχέση τους και τον χαρακτηρίζει προδότη. «Αισθάνομαι δικαιωμένη. Τελικά υπάρχει Θεός και βλέπει και τιμωρεί, αν και έπρεπε να ήσουν ήδη νεκρός, γιατί είσαι προδότης. Τι παραπάνω έχει αυτή από μένα, ε; Μη βιαστείς να ξυπνήσεις. Αν ήξερες τι σε περιμένει, δεν θα ήθελες να ξυπνήσεις ποτέ… αγάπη μου!».

Εν τω μεταξύ, η Μάγια ενημερώνει τους πάντες ότι ο Παύλος έχει φύγει με ένα μεσίτη για να δουν ένα σπίτι ως εξοχική κατοικία , προκαλώντας αίσθηση προδοσίας στη Βασιλική. Θεωρεί ότι της έλεγε ψέματα όταν της ζητούσε να φύγουν μαζί. Παράλληλα, η Βασιλική γνωρίζει το βοηθό του μανάβη, Δαμιανό, ο οποίος δείχνει γοητευμένος μαζί της και της δείχνει το ενδιαφέρον του γι’ αυτήν.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1οι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ