Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Με πρόδωσες, και τώρα θα πληρώσεις

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Η Νέλλα ανακαλύπτει ένα φάρμακο στο δωμάτιο της Αρχοντούλας και συνειδητοποιεί πως της δόθηκε εν άγνοιά της. Αποφασίζει να αντιμετωπίσει αυτήν την κατάσταση ενεργά. Απευθύνει λόγια κατηγορίας προς την γυναίκα, εκφράζοντας την απογοήτευσή της: “Νόμιζα ότι ήμασταν φίλες και ότι προστατεύαμε η μία την άλλη. Με πρόδωσες. Γνώριζες πού με πήγε ο Κοσμάς και δεν έκανες τίποτα για να με σώσεις. Και όταν γύρισα εδώ, η προδοσία σου συνεχίστηκε.

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Με πρόδωσες, και τώρα θα πληρώσεις

Συνεχίζεις και μου δίνεις χάπια λες και είμαι άρρωστη.” Εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για την ανευθυνότητα της Αρχοντούλας και απαιτεί να σταματήσει αυτή η πρακτική. Παράλληλα, καθώς ο Παύλος γνωρίζει την κοπέλα του Σπύρου, Λένα, και η Φρόσω μαθαίνει για τον άρρωστο επιστάτη γιο του Νάτση, αναμένοντας να γνωρίσει τον γαμπρό που της προξενεύουν. Ταυτόχρονα ένταση αναπτύσσεται ανάμεσα στον Κοσμά και τον Αρδίτη. Ο Κοσμάς ζητά από τον Σώτο να ψευδομαρτυρήσει στη δίκη των εργατών, επιδιώκοντας να επηρεάσει τη διαδικασία.

Καθώς η Δέσποινιώ μοιράζεται μια πληροφορία για τον εαυτό της στον Ντίνο, αυτός συνειδητοποιεί ότι γνωρίζει την ταυτότητά της. Παράλληλα, ο Παύλος αποκαλύπτει στη Βασιλική τον λόγο που απομακρύνθηκε ξαφνικά από κοντά της πριν από λίγους μήνες, αλλά εκείνη διστάζει να εμπιστευτεί τις προθέσεις του.
Εν τω μεταξύ, ο Ερμής αποφασίζει να ανοίξει τα μάτια της Μάγιας σχετικά με τη σχέση του Παύλου με τη Βασιλική, προβάλλοντας της έναν πίνακα που ζωγράφισε ο Παύλος, αποκαλύπτοντας την αλήθεια για την σχέση τους.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1οι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ