Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Η Νέλλα καταρρέει ψυχολογικά

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Νέλλα θα βιώσει τραγικές στιγμές καθώς θα βρεθεί εκτός ελέγχου, παθαίνοντας νευρικό κλονισμό. Ο σύζυγός της, έχοντας λάβει μια μεγάλη αποζημίωση για την πυρκαγιά, θα αναζητά την επόμενη κίνηση του ώστε να γίνει διοικητής στην τράπεζα της Ελλάδος.

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Η Νέλλα καταρρέει ψυχολογικά

Ένας από τους υπαλλήλους του, σκοπεύοντας να του προκαλέσει βλάβη, θα επισκεφθεί το σπίτι του έχοντας στα χέρια του ένα όπλο. Όταν τον παρατηρήσει να βγαίνει έξω με τον γιο του, Σώτο, απλώς θα πιέσει τη σκανδάλη. Οι επόμενες ώρες θα είναι δραματικές για την οικογένεια Κοτρώτση, καθώς ο Σώτος θα βρεθεί αιμόφυρτος στο έδαφος. Η Νέλλα, τρομοκρατημένη, θα φωνάζει στο παιδί της προσπαθώντας να τον κρατήσει ξύπνιο, ενώ ο Κοσμάς, από τον πόνο και το σοκ, δεν θα μπορεί να βγάλει λέξη.

Η κατάσταση του Σώτου θα είναι εξαιρετικά κρίσιμη και όλοι θα ελπίζουν σε ένα θαύμα, συμπεριλαμβανομένης της Μαρίκας, που θα έχει χάσει τα πάντα. Η Αρχοντούλα, απελπισμένη, θα συνεχίσει να προσεύχεται για την ανάρρωση του γιου της Νέλλας και του Κοσμά, αποκλείοντας κάθε άλλη σκέψη εκτός από τον επαναφορά του στη ζωή. «Θεέ μου, φύλαγέ τον. Κάνε τον να γυρίσει πίσω και να είναι καλά. Δεν θα σου ζητήσω ποτέ κάτι για μένα. Μόνο να φιλάς εκείνον».

Η Νέλλα θα παλέψει να παραμείνει δυνατή και σταθερή, δείχνοντας αμέτρητη αγάπη και στήριξη προς τον Σώτο. Μόνο όταν εκείνος ανοίξει τα μάτια του, θα επιστρέψει στο σπίτι της για λίγες ώρες ανάπαυσης.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1οι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ