Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Η Μάγια κάνει την ανατροπή

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Η δραματική σειρά του ANT1 καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό με τις συνεχείς εξελίξεις. Στα επόμενα επεισόδια, η Μάγια και ο Παύλος θα τραβήξουν τελικά ξεχωριστούς δρόμους. Ως ζευγάρι, έχουν αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες. Η Μάγια συνειδητοποιεί την βαθιά αγάπη του Παύλου για τη Βασιλική.

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Η Μάγια κάνει την ανατροπή

Μετά τον θάνατο του Ευάγγελου Αρδίτη και τη σύλληψη της Βασιλικής που οδηγεί στην εξορία της, η Μάγια και ο Παύλος έρχονται πιο κοντά και προσπαθούν να δώσουν ακόμα μία ευκαιρία στον γάμο τους. Η Μάγια, όμως, κρύβει την εγκυμοσύνη της από τον Παύλο και αποφασίζει να τερματίσει τον γάμο τους. Πουλάει το σπίτι και ξεκινάει μια νέα ζωή σε μια φτωχή συνοικία της Αθήνας, υποστηρίζοντας τα δικαιώματα των κατοίκων της περιοχής. Ο Παύλος, με τα χρήματα από την πώληση του σπιτιού, ξεκινά τη δική του εφημερίδα.

Την ίδια ώρα, η Βασιλική στην εξορία περνάει δύσκολες στιγμές. Η Χριστίνα την χτυπάει άγρια για να ομολογήσει ότι σκότωσε τον πατέρα της Μάγιας, ενώ οι ανώτεροι της Χριστίνας της ζητούν τα γράμματα από το γραφείο του διοικητή και την απειλούν. Εκείνη όμως αρνείται τα πάντα, φωνάζοντας ότι ούτε τον Αρδίτη σκότωσε ούτε έχει τα γράμματα. Η σειρά συνεχίζει να μας κρατά σε αγωνία με κάθε νέο επεισόδιο, καθώς οι χαρακτήρες παλεύουν με τα πάθη, τα μυστικά και τις ανατροπές που τους επιφυλάσσει η μοίρα.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1Οι Ψυχοκόρες ΒασιλικήΟι Ψυχοκόρες Δεσποινιώοι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ