Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Η Φρόσω νεκρή στην αγκαλιά του Μέλιου

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Στα επεισόδια που ακολουθούν στη σειρά, θα δούμε μια συναρπαστική συνάντηση μεταξύ της Μέλιου και της Φρόσως, η οποία θα μας συνταράξει. Λίγο πριν το φινάλε, η Φρόσω βρίσκεται αντιμέτωπη με τον διοικητή της Τρίπολης, ο οποίος την έχει βάλει στο μάτι να την εκδικηθεί για κάποια αρχαία που βρίσκει εκείνη και που ο ίδιος θέλει να αποκτήσει πάση θυσία.

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Η Φρόσω νεκρή στην αγκαλιά του Μέλιου

Εκείνος έχει στόχο να την εκδικηθεί για κάποιες παλιές πράξεις. Απειλεί να βλάψει τον γιο της, και εκείνη, για να τον προστατέψει, προχωρά σε αποφασιστική ενέργεια, πυροβολώντας τον θανάσιμα. Αφού αφήνει το μωρό στη φροντίδα της Ευανθίας, η Φρόσω το σκάει και μετά απο καιρό αναζητά την Ευανθία στο σπίτι που αγόρασε στην Αθήνα. Όμως, εκείνη που της ανοίγει την πόρτα είναι η αδελφή της, στο σπίτι των Κοτρώτσηδων οι οποίοι έχουν αγοράσει το σπίτι πάνω από της Ευανθίας.

Τα κορίτσια ενώνονται ξανά και μετά από ώρες συζητήσεων, συνειδητοποιούν πως η πηγή όλων των δεινών τους είναι η Βικτώρια Μαρόγλου. Παρά την καταδίωξη των αρχών για τη δολοφονία του διοικητή, η Φρόσω αναζητά εκδίκηση και συναντά τη Βικτώρια σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση. Καθώς και οι δύο ανταλλάσσουν πυρά, καταλήγουν νεκρές στο έδαφος. Ο Μέλιος υποδέχεται ξανά τη Φρόσω στην αγκαλιά του, όμως της λέει πως έφτασε πολύ αργά.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1οι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερΟι Ψυχοκόρες Φρόσω