Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Η Φρόσω κάνει συμφωνία με το διάβολο

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Ο δικηγόρος της οικογένειας Νάτση ορίζει τη Φρόσω ως διαχειρίστρια της περιουσίας τους. Η Φρόσω, αποφασισμένη να εκτελεί τα καθήκοντά της αποτελεσματικά, μαθαίνει γραφή και ανάγνωση ώστε να μπορεί να διενεργεί αγοροπωλησίες με σιγουριά και να αποφεύγει τις εξαπατήσεις.

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Η Φρόσω κάνει συμφωνία με το διάβολο

Ο Οδυσσέας και ο Στράτος, εκπλήσσονται όταν τη βλέπουν να παίρνει σημαντικές αποφάσεις για τα κτήματα του Ηλία, ενώ η Ευανθία, που αντιμετωπίζει δύσκολες στιγμές, παραμένει σιωπηλή και λιγομίλητη. «Θα φας όταν το πω εγώ και αυτό που θα σου δώσω. Και μην τολμήσεις να φωνάξεις βοήθεια ή να πεις σε κάποιον τι συμβαίνει εδώ μέσα γιατί θα πάρω το παιδί μου και θα φύγω», την προειδοποιεί αυστηρά η Φρόσω.Παράλληλα, καινούριος αστυνόμος της Τρίπολης, μετά από τις καταγγελίες του Οδυσσέα και του Στράτου για τις κινήσεις της Φρόσως και τις πρωτοβουλίες που παίρνει στην Περιουσία του Ηλία Νάτση.

Έτσι, αποφασίζει να την καλέσει για μια κουβέντα. Οι δυο τους όμως θα κάνουν μια μυστική συμφωνία που θα βολέψει και τις δυο πλευρές. Εν τω μεταξύ, η Μάγια ανακαλύπτει κατά λάθος πως ο πατέρας της έχει καταθέσεις στο εξωτερικό χωρίς να την ενημερώσει, και γίνεται έξαλλη. «Δεν θα έπρεπε να το ξέρω; Κόρη σου είμαι. Πόσα ακόμα μου κρύβεις, πατέρα;» τον ρωτά, ενώ ο Αρδίτης την αποστομώνει. «Ξέρεις αυστηρά αυτά που χρειάζονται για να είσαι καλά εσύ και η πολιτική σου καριέρα», της απαντά και εκείνη θυμώνει ακόμα περισσότερο μαζί του. Τόσο που αποφασίζει να χρησιμοποιήσει το όνομα Μάγια Στρατή στο ψηφοδέλτιο, αντί για το όνομα Μάγια Αρδίτη.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1Οι Ψυχοκόρες ΒασιλικήΟι Ψυχοκόρες Δεσποινιώοι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερΟι Ψυχοκόρες Φρόσω