Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Η Ευανθία περνά στην αντεπίθεση

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Παρά τις διαδοχικές δυσκολίες, η Ευανθία, που έχασε τον άντρα της και την όρασή της σε μια στιγμή, προσπαθεί να παραμείνει δυνατή. Όταν επιστρέφει τυφλή στο σπίτι της, η Φρόσω την κακομεταχειρίζεται συστηματικά.

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Η Ευανθία περνά στην αντεπίθεση

Για να μειώσει την εξάρτησή της από την ψυχοκόρη της, η οποία εκδικείται για τα όσα υπέφερε στο σπίτι των Νάτσηδων, η Ευανθία μαθαίνει κρυφά να κινείται μόνη της και να αυτοεξυπηρετείται. Μια μέρα ξυπνάει και συνειδητοποιεί ότι έχει συμβεί θαύμα και αρχίζει να βλέπει ξανά. Αρχικά, η όρασή της είναι μειωμένη και θολή, αλλά σταδιακά αποκαθίσταται πλήρως. Ενθουσιασμένη από αυτήν την απρόσμενη θετική εξέλιξη, αποφασίζει να κρατήσει μυστική την ανάκτηση της όρασής της και να παρακολουθεί στενά τις κινήσεις της Φρόσως.

Η Φρόσω έχει αναλάβει τον έλεγχο του νοικοκυριού, των κτημάτων και της περιουσίας του Ηλία. Η Ευανθία συνεχίζει να προσποιείται ότι είναι τυφλή. Στην αρχή, κανείς δεν αντιλαμβάνεται την αλλαγή, αλλά όταν την επισκέπτεται η Διονυσία, καταλαβαίνει την αλήθεια. Η Ευανθία παραδέχεται στην Διονυσία ότι βρήκε την όρασή της και της αποκαλύπτει τα βασανιστήρια που υπομένει από τη Φρόσω. Η αδελφή του Νάτση συγκινείται από την εξομολόγηση της Ευανθίας και της υπόσχεται ότι δεν θα αποκαλύψει σε κανέναν την αλήθεια.

Η Ευανθία, παραμένοντας ψύχραιμη και μεθοδική, συνεχίζει να παρακολουθεί τις ενέργειες της Φρόσως. Η γνώση της για τις προθέσεις και τις κινήσεις της Φρόσως της δίνει ένα πλεονέκτημα. Με τη βοήθεια της Διονυσίας, σχεδιάζει να αποκαταστήσει την δικαιοσύνη και να πάρει πίσω τον έλεγχο της ζωής της και της περιουσίας της. Η Ευανθία, αποφασισμένη να μην υποκύψει στην εκδικητικότητα της Φρόσως, εργάζεται σιωπηλά και μεθοδικά για να αποκαταστήσει την τάξη και την αξιοπρέπεια στη ζωή της.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

οι ψυχοκορεςοι ψυχοκορες trailerοι ψυχοκορες αντ1Οι Ψυχοκόρες ΒασιλικήΟι Ψυχοκόρες Δεσποινιώοι ψυχοκορες εξελιξειςΟι Ψυχοκόρες επεισόδιαΟι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδιαοι ψυχοκορες σποιλεροι ψυχοκορες τρειλερ